Suby JBL (ale nie tylko)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
To ja czekam na komentarz kolegi materacci, bo jestem ciekaw doświadczeń, a tymczasem subik zamówiony u blackninja - jak w sygnaturze ;P

Teraz tylko zaczekać kilka dni, podłączyć, skonfigurować i testować, testować, testować. Oczywiście biorę pod uwagę czas na "wygrzanie" :)

Arek

Member
Ogólnie rzecz biorąc JBL jest pozycjonowany trochę wyżej, ale weź pod uwagę, że to nowość i pewnie nie ma za wielu osób, które konfrontowały oba suby.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Wczoraj dojechał JBL Studio 550P. Niestety (dla suba) wczoraj syn miał I-sze urodziny, potem ja miałem trening i nawet nie wyjąłem z pudełka. W niedzielę wylatuję na tydzień za granicę. Zatem jeśli znajdę czas dziś/jutro to napiszę o wrażeniach. Ale mało czasu, mało czasu.... :)

PS. Tradycyjnie dzięki dla blackninja za dobra cenę i super realizację dostawy.

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Oczywiście ten tekst zafunkcjonował, ale nie przeobraził się w działanie hehe :) Do tego jeszcze była Pani z telewizji Vectra (zmieniam z UPC). Ogólnie urwanie głowy. Dziś na pewno podłącze, ale nie wiem czy dam radę zrobić kalibrację :/ W każdym razie wracam za tydzień w niedzielę, a do pracy idę we wtorek, więc będe miał cały poniedziałek na zabawę (syn będzie z opiekunką) ;P

Tak więc wszystko już jest w KD i nowa telewizja też. Teraz jeszcze ostatni krok zakupowy - jakiś TV 60" (pewnie Sharp). A na koniec pozostanie zabawa akustyką pomieszczenia, może jakiś uchwyty do surroundów, ewentualnie banany na kable, koszulki termokurczliwe, itd.. I oczywiście najważniejsze w tym wszystkim: FILMY BD :)

Ostatnia edycja:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Oj nie, ja lubie obraz o wysokiej ostrości. Rzutnik jednak trochę rozmiękcza. Zresztą tak jak plazma :) Pozostanę przy TV :)

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
Opiekunka jest dorosła ;P A do suba zaraz jadę ;P

No wiadomo że dorosła, za nieletnią to móglbyś posłuchac stereo z 20 letniego jamnika, i to jeszcze jakby klawisz pozwolił:) Okreslenie "dorosła" ma wiele znaczeń, moja siostra ma 20 lat i babcia 80 lat. He,he.

Teraz jeszcze ostatni krok zakupowy - jakiś TV 60" (pewnie Sharp). A na koniec pozostanie zabawa akustyką pomieszczenia, może jakiś uchwyty do surroundów, ewentualnie banany na kable, koszulki termokurczliwe, itd.. I oczywiście najważniejsze w tym wszystkim: FILMY BD

He, he jak to przeczytałem to jakbym siebie słuchał. Ja też już kilka razy mówiłem że już mam wszystko co mi potrzebne, ewentualnie jeszcze BD, ewentualnie odtwarzacz CD, ewentualnie kable głośnikowe, kable HDMI, filmy BD itd. Te "ewentualnie" tez potrafi sporo kosztować:)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
To ja już nic nie dodam nt opiekunki, bo wszystko zostało juz napisane :D
Raccoon, jesli potrzebowałbyś opiekuna do suba lub reszty sprzetu daj znac. Opiekunka zajmie się synem, syn subem, ja opie.... Nieee, odwrotnie, czy jakoś tak ...:D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wklej lepiej zdjecie opiekunki, no i suba tez przy okazji... zeby nie bylo ze na temat :)
Juz sobie wyobrazam ta dziewczyne z sasiedztwa :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Juz stara ropucha, daj czlowiekowi poniesc wodze wyobrazni :)
Nie samym sprzetem czlowiek zyje, a taka niewiasta krzatajaca sie pomiedzy sprzetem audio/video to sama przyjemnosc :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Koledzy, przy okazji swoich zakupow sprzetu audio/video zawsze mozna zagladnac na allegro, w dzial bielizna i zakupic takie fatalaszki, zona/dziewczyna sie ucieszy i mamy w zasadzie to samo co na powyzszym zdjeciu... prawie :D

Do góry