Na końcu było żałośnie....
Boxdela to juz nikt nie chciał oglądać. Ważę tyle co on ale aż tak spasły to ja nie jestem - chyba

. A Muranski pipa straszna taki kozak, a tak sie osrał ze gryzł tancule.ta
Tyle co cala hala krzyczała aby murański "sobie poszedł" to było fajne

Zresztą chyba wszystkim sie spodobalo bo co dobry moment to krzyczeli "idź sobie" "idź sobie"...
Ile na tej gali dziewczyn, strikte galerianek - masakra. Dupska, cyce usta porobione strach sie bac, jakie będzie następne pokolenie, no i każda Barbie miala swojego koksa.

, Dzieciaki przechwalają sie kto ma droższe ciuchy. Normalni ludzie w T-shirtach lub w sweterku a te gbury nawet kurtkach puchowych lub z ręcznikiem na szyi - aby tylko był napis gucci, LV lub co innego. Nigdy mnie nie kręciły firmowe ciuchy, z czego pewnie 80% ma te "oryginały" kupione na bazarku.
Myslalem ze fani Stiflera, Filipkow, Lexy, etc to głównie młodzież, ale gdzie tam... Jakbyście widzieli jak grube baska 40+ piszcza i ganiają za nimi aby zrobić selfie

Ja siedziałem kolo stalkera, koleś nie był normalny, jego wygląd, zachowanie i zdobycie każdego możliwego selfie była przerażająca
Za stary chyba już jestem. Chyba przestaje juz nadążać za młodymi i o tym co teraz jest na topie.
Co do Gali FameMMA 12 to myślę ze była mega udana. Lepsza od poprzedniej. Tam KSW sie chowa do tego show.