Do "Maka" chyba idą ;)
Caparzo New member Bez reklam Sierpień 26, 2017 #183 Dubek napisał: Siusiumajtek bo ma obstawę? Ok. Kliknij aby rozwinąć... Moge mieć swoje zdanie czy zabronisz mi ?? Obraziłrm twojego idola?? Trudno.
Dubek napisał: Siusiumajtek bo ma obstawę? Ok. Kliknij aby rozwinąć... Moge mieć swoje zdanie czy zabronisz mi ?? Obraziłrm twojego idola?? Trudno.
Caparzo New member Bez reklam Sierpień 26, 2017 #185 Ja to biore na miętko. Komicznie to wygląda i tyle. Do frustracji mi daleko tym bardziej z takiego powodu
Ja to biore na miętko. Komicznie to wygląda i tyle. Do frustracji mi daleko tym bardziej z takiego powodu
bubafat Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2017 #186 Stare przyslowie pssczol mowi : Nigdy nie bierz na mietko. To sie predzej czy pozniej zemsci
Caparzo New member Bez reklam Sierpień 26, 2017 #187 Tu trzeba brać tak wiele rzeczy, bo większość jest napięta jak plandeka na żuku.
bubafat Well-known member Bez reklam Sierpień 26, 2017 #188 A tosmy sie chyba nie zrozumieli. W sumie nic dziwnego, pszczoly to ginacy gatunek.
Piramida Well-known member Bez reklam Sierpień 27, 2017 #190 Show musiało być... więc nie mogło zakończyć się wcześniej
bubafat Well-known member Bez reklam Sierpień 27, 2017 #191 Zwlaszcza , ze obstawialismy ze sie skonczy w 10 rundzie
Caparzo New member Bez reklam Sierpień 27, 2017 #192 Taka walka nijaka. Spodziewałem się łomotu z dwóch stron jak u Kliczki i Joshuy.
Piramida Well-known member Bez reklam Sierpień 27, 2017 #193 bubafat napisał: Zwlaszcza , ze obstawialismy ze sie skonczy w 10 rundzie Kliknij aby rozwinąć... Jakieś zakłady poszły ?
bubafat napisał: Zwlaszcza , ze obstawialismy ze sie skonczy w 10 rundzie Kliknij aby rozwinąć... Jakieś zakłady poszły ?
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Sierpień 27, 2017 #195 No właśnie, a Tobie łobuzie się zgadza? Się martwiłem o Ciebie.
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 5, 2017 #196 A może Binkowski vs Najman ? https://www.youtube.com/watch?v=VC2Oz5gCixA
bubafat Well-known member Bez reklam Wrzesień 20, 2017 #198 Wczoraj, w wieku 95 lat, zmarl "Jake" Giacobbe LaMotta. Bokser, satyryk, bohater sportretowany przez Roberta DeNiro w filmie M.Scorsese "Wsciekly Byk"
Wczoraj, w wieku 95 lat, zmarl "Jake" Giacobbe LaMotta. Bokser, satyryk, bohater sportretowany przez Roberta DeNiro w filmie M.Scorsese "Wsciekly Byk"