Myslę że prawdziwe problemy z tym tv są tu :https://www.youtube.com/watch?v=aDsw7j1unsE&t=499s i w przypadku 3D podpisuję się pod nimi obiema rękami.
Może na ustawieniach sklepowych tego nie widać.@kiki
Jak myślisz czym można wyjaśnić to zjawisko: po wyjęciu z pudła nowego tv szukam cloudingu i go nie ma. Obraz czysty bez "chmurek" ( mówię o ekranie startowym z tymi trzema kolorowymi kropkami przy uruchamianiu tv". Na materiale testowym też nie widać cloudingu. Po kilku godzinach grania tv nagle "chmurki" ku mojemu zdziwieniu już są i na ekranie startowym z trzema kropkami i na materiale testowym i sporadycznie podczas oglądania tv. Clouding jest dokładnie taki jak na zdjęciach powyżej lub moich zdjęciach kilka stron wcześniej? Za pierwszym razem myślałem, że go na początku nie zauważyłem lub źle sprawdziłem. Problem w tym, że za drugim razem sytuacja się powtórzyła. Nowy tv po wyjęciu z pudła ekran startowy (3 kropki), materiał testowy, tv bez cloudingu. Po kilku godzinach grania tv clouding już jest. To samo w kolejnym tv u kumpla.
Zaznaczam, że było to też widoczne w każdym z tv podczas oglądania tv, choć występuje bardzo sporadycznie w określonym rodzaju scen.
Dlaczego na początku nie ma clougingu, a potem jest?
@kiki
Jak myślisz czym można wyjaśnić to zjawisko: po wyjęciu z pudła nowego tv szukam cloudingu i go nie ma. Obraz czysty bez "chmurek" ( mówię o ekranie startowym z tymi trzema kolorowymi kropkami przy uruchamianiu tv". Na materiale testowym też nie widać cloudingu. Po kilku godzinach grania tv nagle "chmurki" ku mojemu zdziwieniu już są i na ekranie startowym z trzema kropkami i na materiale testowym i sporadycznie podczas oglądania tv. Clouding jest dokładnie taki jak na zdjęciach powyżej lub moich zdjęciach kilka stron wcześniej? Za pierwszym razem myślałem, że go na początku nie zauważyłem lub źle sprawdziłem. Problem w tym, że za drugim razem sytuacja się powtórzyła. Nowy tv po wyjęciu z pudła ekran startowy (3 kropki), materiał testowy, tv bez cloudingu. Po kilku godzinach grania tv clouding już jest. To samo w kolejnym tv u kumpla.
Zaznaczam, że było to też widoczne w każdym z tv podczas oglądania tv, choć występuje bardzo sporadycznie w określonym rodzaju scen.
Dlaczego na początku nie ma clougingu, a potem jest?
Witam.Witam uprzejmie,
Coś firmie Sony "nie idzie" z wprowadzeniem aktualizacji oprogramowania , aby system operacyjny telewizorów linia 2016(wiosna) i linia 2015 pracował stabilnie w wersji Android 6.0.1 . Kolejny termin się przesuwa w czasie , a inżynierowie
"ciężko" pracują nad oprogramowaniem , aby działało ono stabilnie .
Może czekają na piękne , pierwsze dni wiosenne . Kto to jednak wie ?
Android TV 6.0 Update für Sonys Bravia TVs verzögert sich weiter
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Umiem z każdego cytowanego foto zrobić Co Tam oczekujecie.
Oferta - 15 zł za każde foto na każdym forum.
Witam uprzejmie,
Coś firmie Sony "nie idzie" z wprowadzeniem aktualizacji oprogramowania , aby system operacyjny telewizorów linia 2016(wiosna) i linia 2015 pracował stabilnie w wersji Android 6.0.1 . Kolejny termin się przesuwa w czasie , a inżynierowie
"ciężko" pracują nad oprogramowaniem , aby działało ono stabilnie .
Może czekają na piękne , pierwsze dni wiosenne . Kto to jednak wie ?
Android TV 6.0 Update für Sonys Bravia TVs verzögert sich weiter
Pozdrawiam,
accu
Witam.
Te telewizory nie są w stanie "udźwignąć" nowego systemu , który niestety jest bardziej wymagający. I jeśli chodzi o linię modeli z 2015, to obstawiam że Sony skapitulje i aktualizacji nie bedzie...2016 może.
-->>
Witam.Witam uprzejmie,
Nigdy nie należy tracić nadziei .
Android 6.0 ruller ud p 2015 og 2016 Sony TV fra nste uge - FlatpanelsDK
Jak aktualizacja będzie wydana bez błędów to w końcu będzie system operacyjny Android wersja 6.0.1 Marshmallow w telewizorach firmy Sony linia 2015 i linia wiosna 2016 .
Pozdrawiam,
accu