Absolutnie nie.
Generalnie jest wkurzony, że takiego gniota wypuścili pod szyldem 007.....
Kiedyś taki sam niesmak odczuwałem po Wiedźminie, dlatego ucieszyłem się z informacji, którą ostatnio wrzucałeś![]()
ja jestem z tych co lubią 30+, 40+ ale Belluci to już stara raszpla i nie widzę w niej nic ciekawego, nawet jak była w samonośkach![]()
Witam sadząc po Twojej nieeleganckiej wypowiedzi Ona też by w Tobie nic ciekawego nie zauważyła,nawet jakbyś był w stringach ....?
Wielu z nas lubi ładne kobiety ale Monica B... ona nie jest Kylie Minogue jednak jest uznawana za ikonę kobiecości nawet chyba w tamtym rojku coś takiego wygrała więc może z takiego powodu ją wzięli.. diabli wiedzą..
Oj zdziwisz się, o ile Skyfall nie był najmocniejszym punktem Craig'owej serii, to w porównaniu do Spectre i tak jest zdecydowanie lepszy.Ja na BR Bonda kupięwierzę że będzie i tak lepszy od tego co było w Skyfall
Wybacz że uraziłem twoją gwiazdę i ideał kobiecy. Ja nie jestem osobą publiczną ani celebrytą, ale kto wie co by powiedziała jakby mnie zobaczyła na osobności :bober:
Takie listy i statystyki można włożyć między reksia a szreka:fool: i na stronę pudelek.pl Tak samo jak wybieranie że ktoś jest najpiękniejszy czy najprzystojniejszy. Kto ją wybrał kilku nadzianych starych gości? Tak samo jak oscara komuś dali za nic :banned:
Nigdy jej nie uważałem za jakąś kobiecość, a że włosi innej gwiazdy nie mają to uważają to za bóstwoopcorn: Każdego osobista sprawa jaka ona jest czy ponętna czy nie :blagam:
No dobra,jak się nie podobają,to może lepsze będą te z Mavrina ?
https://instagram.com/a_mavrin/
Jak już one nie paszą,to może inny styl...![]()
Dla Caparzo nawet laski z "X-art",to stare raszple![]()
No dobra,jak się nie podobają,to może lepsze będą te z Mavrina ?
https://instagram.com/a_mavrin/
Jak już one nie paszą,to może inny styl...![]()
W radiu usłyszałem że przy jakiejś scenie wybuchu w Spectre pobito rekord bo użyto do sceny z wybuchem ponad 9 tyś litrów paliwa ... ile to byłoby jazdy a tak tyle benzynki poszło z dymem![]()