Spectre - Nowy 007

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mnie również Craig nie pasuje do roli Bonda, taka mordka małpia.
W sumie bond to taki śmiechowy film,chłop jest nieśmiertelny, leje 100 gości, obstawić tam Stathama.

Rozumiem że to w formie żartu napisałeś - bo jeśli chodzi o aktorstwo tego Pana to jest na poziomie minimalnym.. oczywiście moje zdanie ale wielu choćby na tym forum to potwierdza... dla mnie jedynie co potrafi to bić się... aktor z niego żaden Gajos nasz go bije kilkakrotnie i kilku innych naszych aktorów - oczywiście aktorsko...

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście, że pisałem to w formie żartu;) bond powinien być przede wszystkim przystojny, a Craigowi do tego daleko, swoją drogą ja lubię Stathama, on idealnie pasuje do tego typu filmów.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście, że pisałem to w formie żartu;) bond powinien być przede wszystkim przystojny, a Craigowi do tego daleko, swoją drogą ja lubię Stathama, on idealnie pasuje do tego typu filmów.

Nie znam się na urodzie męskiej ale Craig w notowaniach w tym sporcie jakim jest uroda wysoko się plasował :) oczywiście w USA...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Swietny typ.
Jest jeden problem - finansowy.

D.B pewnie moglby pobiegac przez 2 miesiace na planie i za darmo,, ale Bond to marka. To wizerunek sluzacy do promowania produktow, wart setki milionow $. zaden agent DB, tego za darmo nie odda.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie Craig jest fajnym Bondem. Nie ma tylko szczescia do scenariuszy. Te ostatnie 3 filmy kuleja ze wzgledu na fabule, a nie goscia rzucajacego onelinerami

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja mam podobne zdanie choć dla mnie najlepszym Bondem z nim jest C. R. choć najnowszy chyba będzie lepszy - przynajmniej jakoś takie wrażenie odnoszę ale trzeba obejrzeć żeby być pewnym.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Jest jeszcze H. JACKMAN.
Aussie, na dodatek stary, ale a porownaniu do G.Lazenby'ego wyglada jak nalezy, choc daleko mu do cukierka Cavila. Kiedys dostal nawet propozycje, ale wybral, jak wiadomo slusznie , inny franchise. Teraz podobno chcialby...

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja myślę że producenci wybiorą odpowiednią osobę choć ja obstawiam że jeszcze jeden raz zagra nie kto inny jak teraźniejszy Bond :) choć być może już mu się znudziło latanie, skakanie itp.. ale z drugiej strony jeśli kontrakt to przewiduje to ....

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Fassbonder.jpg

Do góry