Soundbar JBL SB350

Krokiew

Member
Kolega grzesiacaekk tez pisal ze wyslal sprzet z tym samym problemem do serwisu. Aż jestem ciekawy i nie moge sie doczekac co wymyślą.

Wysłane z mojego LG-P875

Krokiew

Member
Tak powiedzieli tobie w serwisie ze wada sprzetu i że masz sie kontaktowac z producentem, czy oni maja się kontaktować? Do mnie jescze sie.nie odzywali.

Wysłane z mojego LG-P875 Sorry za PL znaki

Krokiew

Member
Aha, mi termin serwisowana sprzetu mija po jutrze(14 dni od dostarczenia)

Raczej ci ich nie naprawia bo jeszcze nie mają rozwiązania tego problemu, ba nawet nie wiedzą co jest przyczyną, jak będzie wiadomo co i jak to serwis ma mi napisać maila/zadzwonic

dzisiaj napisałem do producenta z negatywna opinia reakcji serwisu. napisałem również ze duzo jest osób które zgłaszają ta usterkę i jak to jest możliwe ze nie widza wady głośników,
zobaczymy...

Krokiew

Member
To napisze rzecznika praw konsumenta ze firma jbl sprzedaje wadliwy sprzet.... w zaleznosci co mi napisza.

Krokiew

Member
Zadzwoniłem do serwisu i powiedzieli ze tez słyszą pukania i napisali o tym do głównej siedziby w USEj i zostalo czekac na odpowiedz. Rowniez powiedzieli zeby zadzwobilc do przedstawiciela JBL na Polske, co tak zrobiłem i tam niestety jeden z serwisantow sie rozchorowal drugi skończył prace i powiedziano zebym jutro zadzwonił w tej sprawie. To wychodzi na to ze nic z tym nie da sie zrobic na obecna chwile i trzeba czekać na wieści z za wielkiej wody.

Krokiew

Member
Nie tylko w PL sa problemy z sprzętem ale rownież w innych krajach europy. Wiec nie wiem czy by tak olali sprawe. Na szwedzkim JBL napisali ze wiedza o problemie i amerykańce wiedza o problemie i niby coś działają w tej sprawie.

ja dzisiaj dostałem swój egzemplarz i juz go przetestowałem, zadnej poprawy, wysłalem pliki audio do serwisu gdzie dokładnie slychac pukanie

Krokiew

Member
Na śląsk, audio-video.slask, tak w internet wpiszesz to powinno wyskoczyc. W tym samym mieście jest głowny przedstawiciel na polske JBL-a.

Krokiew

Member
Pisalem maile z główną siedziba JBL-a w PL i zasugerowali mi kontakt z w/w serwisem i opisaniem im wystepujacego problemu w suboferze. I tam dzis połaczno mnie z panem z sewisu i jak dobrze zrozumialem to problem ten sam wystepuje też i w nowych egzemplarzach. Nawet powiedzial mi ze przekopal internet i tez dotarl do szweckiego watku o suboferze i powiedzial mi to samo co ja znalazlem. Ze JBL wie o sprawie i szukaja rozwiazania problemu. A mi kazali sie kontaktować z przedstawicielem JBL w PL.
Im wiecej osób zgłosi problem ze sprzętem tym mniej to będzie obojętne JotBeeLowi- w myśl zasady w kupie ciepło, w kupie siła, kupy nikt nie ruszy [emoji1]

Ostatnia edycja:

Krokiew

Member
A wiec... dodzwonilem sie do serwisu przedstawiciela JBL na PL i powiedzieli mi tak;
Ze dwa dni temy wsyali info o opisywanym problemie i czekaja na aktualizacje. I uprzedzono mnie ze czad na aktualizacje moze trwac do kolo miesiaca czasu. Zapytałem sie w jaki sposob przebiega aktualizacja i w odpowiedzi uslaszylaem ze moze być wykonana w domowych warunkach po rzez podpiecie aktualizacji lub moze byc tak te do serwisu przesla jakaś magiczno-tajemniczą kostke ktora zupgrejtue sprzet i takie coś mozna zrobic w serwisie. Wiec pozostalo nam czekać na rozwiazane z za oceanu.

Do góry