Patrzyłem w instrukcji odnosnie resetu, ale nic nie znalazłem.dzwoniłem do serwisu JBL i facet powiedział mi ,że nie ma mozliwosci zresetowania,troche to dziwne.Wczoraj byłem w sklepie i zwróciłem ten drugi zestaw i kupiłem SONY HT-CT780. W tym zestawie wszysko jest ok i nie ma zadnego pukania w subwooferze.Moge powiedziec ,ze dzwiek jest troche gorszy od JBL,ale nie ma tragedii,chociaz jak ogladałem wczoraj film to dzieki temu,ze ma wszyskie dekodery dzwęku w filmach jest lepszy od JBL,który ma tylko Dolby Digital.Tutaj jest Dolby TRueHD i DTS HD MA i super to brzmi,poniewaz nowe systemy sa lepsze, bo dzwiek nie jest tak skompresowany.Poza tym ma wyswietlacz,który bardzo sie przydaje,posiada równiez, az 3 wejścia HDMI,oprócz bluetooth ma NFC.Belka jest niższa od JBL i nie zasłania TV.Mysle,że dzisiejsze soundbary powinny miec juz dekodery,bo TV przewaznie ich nie posiadają i jest problem.Sciagnąłem sobie na TV odtwarzacz KODI,który dekoduje wszystkie sciezki dzwiekowe,ale jakośc obrazu i dzwieku z tego odtwarzacza jest gorszy niz z mojego popcorna.
Pozdrawiam