Ja posiadam tez bose 700 dźwięk i moc kosmos moim zdaniem najlepszy soundbar na rynku nr 1
Nie rozumiem zamawiam przez internet testuje nie pasuje mi to oddaje .Posiadam cały zestaw bose 700 i jakościowo bardzo dobrze ,tez zaryzykowałem kupiłem , kup i się przekonaj sam .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Do 700 masz dwa do wyboru albo 300 ktore mialem pierwsze albo 700 ktore mam teraz wiec nie rozumiem o co chodzi.Kolor czarny . Na tyły te od dźwięku przestrzennego . Identyczne jak w Bose Lifestyle 650. Swojego czasu myślałem o tym zestawie również , lecz ta cena mnie jednak odrzuca . Uważam, że za 20 000 to już można Kupić świetny system kina domowego . Nawet taki do zabudowy z dolby atmos
Do 700 masz dwa do wyboru albo 300 ktore mialem pierwsze albo 700 ktore mam teraz wiec nie rozumiem o co chodzi.
Wszystko zależy od upodobań i kalibracji jeżeli jest dobrze zrobiona nie trzeba mocno podbijać parametrów.
Super że mogłem pomóc.szybal powiem Ci ze wyzerowale parametry tak jak mi poleciles i o niebo lepiej gra niz jak mialem podbite na plus, wielka roznica jest i jestem jeszcze bardziej zadowolony z tego sprzętu, nawet żona zauważyła pozytywna roznice![]()