qazar napisał:
Kolego głupoty jak widać to twoja domena, jeśli chcesz sobie po spamować pisząc ad persona nie ad meritum to zły adres bo ja do poziomu takich neobotów jak ty nie będę schodził, pamiętaj google nie boli...
To moja ostatnia polemika z tobą na tym wątku, ale trzeba się bronić przed bezpodstawnymi zarzutami.
Kolega
vkrzychoo założył wątek w którym pyta co jest lepsze W5500 czy Z4500, ja mu odpowiedziałem oczywiście subiektywnie który jest lepszy ale poparłem ta teze linkiem do porównania i wypunktowałem główne i najważniejsze różnice które przemawiają za serią Z. A co ty zrobiłeś:
qazar napisał:
cyber testy w5500 mówią co innego niż ty, to obecnie razem z samem b650 najlepsze tv na rynku, a z to wielka pomyłka...
Czyli powołałeś sie na tylko jeden test tego TV, i piszesz TESTY, jak się pytam jakie testy to ty mi mówisz google. Skoro jesteś taki google, to po co sie tutaj udzielasz, kolega
vkrzychoo też niech szuka na google, a może wogóle zamkniemy to forum.
A plakietkę neobota to możesz przykleić tylko sobie , to ty piszesz posty na 2 linijki które NIC nie wnoszą do tematu, myślisz że Twoja jednozdaniowa odpowiedz komuś pomogła?
Piszesz że seria Z to wielka pomyłka, ale dlaczego? Ach, zapomialem - google.
Cena modeli z serii Z i W jest podobna, więc cenę W5500 też trzeba przyjąc za chorą.
Ach te dzieci neostrady, i google jak się okazuje teraz.
Wracając do tematu:
Ja dzisiaj wybrałbym serię Z, a powody:
- lepsze parametry które wymieniłem na początku tego postu,
- sprawdzony model na rynku, a W5500 to nowość i jeżeli ktoś się bardzo napalil to niech jeszcze bezpiecznie poczeka aż pojawią się informacje o awaryjności i zadowoleniu innych kupujących.