km1963 napisał:Około 13 500 PLN jako wyjściowa cena za 46" to nie kosmos cen Pionka a produkt z zapowiedzi może konkurować z "kurą"
pozdrawiam
rudy napisał:Na szczęście nie tylko sony jesienią wypuszcza model z podświetleniem LED.Jak wywindują cenę do niebotycznego poziomu ,to tv będzie grzał póły sklepowe aż miło.Pozdrawiam.
no niska to na pewno nieksylas napisał:Ja też czekam na ten model wstrzymując się z zakupem modelu 46X3500.Mam nadzieje że cena nie będzie wygórowana i warte będzie czekanie.
km1963 napisał:Czyżby godny konkurent "Kury 9G"![]()
Zacytowałem sam siebie, moją wiadomość z maja można już zweryfikować, czytaj tą stronkę.RS4 napisał:Sony chce tym telewizorem pobić konkurencje i dostać EISA, ma na to duuuuużą szansę , kontrast dynamiczny między 60 000 - 100 000:1
4 wejścia HDMI TM, to będzie wypas, ja czekam na niego i nareszcie rozmiar 55cali, to mój faworyt, 52XD1 pójdzie w odstawkę, cena w okolicach 20 000 za 55 cali, zawsze to mniej niż kurczaki.
RS4
asoz napisał:.......... chcieć dostać Eise można ale dostać to 2 różne rzeczy.
Póki co oprócz Pioneer'a nikt nie miał na to szans, i szczerze mówiąc za kadencji tych dwóch technologii ( LCD, plasma ) myśle że się to nie zmieni, i Kuro dalej będzie nr 1.
RS4 napisał:Obejrzysz X4500 i się zdziwisz...