no spoko wezme konsole pod pache i do sklepu na testy cos sie wybierze dobrego heheqazar napisał:Są modele bez smearingu, to jak loteria, więc swój model oglądaj dokładnie
no spoko wezme konsole pod pache i do sklepu na testy cos sie wybierze dobrego heheqazar napisał:Są modele bez smearingu, to jak loteria, więc swój model oglądaj dokładnie
krzysztofm napisał:jak pisałem wcześniej clouding tak bardzo nie przeszkadza mi w normalnym użytkowaniu TV, jednak trochę z przekory (w końcu kilka kZŁ wydałem) zamówiłem wizytę serwisanta SONY. poczekam, zobaczę co powie, w rozmowie tel. sugerował upgrade softu. zobaczymy czy pomoże. wynik opiszę. serwis ma sie pojawić w przyszłym tygodniu.
DZ_R napisał:Ciekawy jestem, czy w tych krajach SONY w ogóle dopuszcza do sprzedaży TV z wadami, czy to tylko oferta dla 'mniej wymagających rynków'...
ortax360 napisał:Nie panowie W4500 jet lepszym lcd od Toshiby ZF . Problem z plamami chmurkami (jezeli jest) mozna rozwiazac samemu odbierając lcd lub mamy 10 dni na oddanie do sklepu i wymiane na inny . Co do jakosci SD , wystarczy ustawic ostrosc na 3 , kontrast na 40 , jasnosc 53 wyłaczyc polepszacze i dynamiczny kontrast . 100HZ właczone na standart i obraz jest OK - bardzi dobry .