Ja dzisiaj oglademne W4000 i obraz porazka nie wiem czym wy sie podniecacie obok stal x3500 to jak polonez i mercedes obraz fatalny tylko na zdjeciach cos tam pokazywal brak ostrosci maly kontrast
slabo widoczne szczegoly najgorszy obraz z prawqie wszystkich lcd samsung F, philips 7603 ,toshiba zx355,x3500 to inny swiat wszystko idealne ostrosc super wszystkie detale widac piekne kolory jak kolega zopbaczyl ten tv to powiedzial ze gorszego obrazu dawno nie widzial a ogladalismy euro sport HD z Nki myslalem ze ten tv zagra lepiej ale porazka nawet sprzedawaca w sklepie powiedzial z eto najslabszy model z sony.
X3500 jest super W4000 porazka aha i plazma PY80 bije te wszystkie LCD na łeb niech ktos idzie do duzego saklepu i zobaczy jak plazma najnowasza gra pilka leci bez komety siuatka przy ruchu kamery widoczna caly zcas na LCD przy ruchu siatka sie zlewa w jedna calosc o kolorach nie wspomne bo zaden lcd nawet te najdrozsze nie moga stanac przy plazmie panasa Viera.
Nigdy nie bylem zwolennikiem plazmy ale teraz wybralem panas TH50PY800.
I tyo nie moje zdanie ale trzech znajomych ktorzy na plazme nawet wczesniej nie spojzeli po dziesiejszym dniu zmienili zdanie jeden zmienia samsunga lcd na Pionera drugi neistety nie ma jeszcze` kupca na swoj lcd Philipsa.kazdy z nich ma max 5miesiecy ale kupile bez namyslu nawet do glowy im nie prezyszlo poczytac i poogladac jak plazma swieci.
Ale to moje zdanie .i moich kolegow