Chyba nie zrozumieliśmy się. Chodzi mi o tryby wyświetlane w komputerze. Komputer przy wykryciu i prawidłowej identyfikacji urządzenia nie pokaże Ci trybów które mogą uszkodzić odbiornik. Rozdzielczość lcd jest 1920x1080. Dając taką rozdzielczość nie uszkodzisz tv. Za to nie masz pokazanego odświeżania wyższego, niż ta która jest bezpieczna. Odblokowując odświeżanie na większe, dając mu większe albo sygnał nie będzie pokazywany, tv pokaże "nieobsługiwany sygnał ...", albo uszkodzisz go. Rozdzielczość to nie jest odświeżanie, inna baja.
To co napisałeś z tą tabelką jakiś sens ma, ale sam do końca nie wiem. Nie kombinowałem z tym wcześniej. Może chodzi też o normę VESA (Video Electronics Standards Association). Przy ustawieniach innych niż te podane w tabelce, nie obejmują normy VESA...
To co napisałeś z tą tabelką jakiś sens ma, ale sam do końca nie wiem. Nie kombinowałem z tym wcześniej. Może chodzi też o normę VESA (Video Electronics Standards Association). Przy ustawieniach innych niż te podane w tabelce, nie obejmują normy VESA...