Input Lag Najlepiej wszystkich modelidziś wjechały wszystkie modele.
Jutro testujemy i znajdą się na portalu - proszę o pytania ?
Input Lag Najlepiej wszystkich modelidziś wjechały wszystkie modele.
Jutro testujemy i znajdą się na portalu - proszę o pytania ?
Niestety nie, jest jedynie dostęp do wybranych serwisów głównie filmowych. Brak również widgetów.Mam pytanie .Czy ex500 posiada przeglądarkę internetową jak np Philips pfl 8404
Rozszerzę swoją wypowiedź, bo miałem czas dzisiaj pobawić się funkcjami internetowymi w tym Sony i niestety muszę stwierdzić, że Polska znowu została potraktowana jak biedna Afryka. Praktycznie cały content z Yahoo dostępny jest tylko Ameryce Płn. i nie są to wg mnie sprawy praw autorskich, bo w Samsungach można z tego korzystać. To samo tyczy się wielu innych serwisów. Jednocześnie nie dodane zostały żadne polskie serwisy, a tak chyba postąpiono np w przypadku Niemiec. W tej sprawie duży minus dla Sony. Dodatkowe minusy to: brak wyłącznika sieciowego (dziadowskie oszczędności?) i nieergonomiczny pilot (zapadnięta trumna).Niestety nie, jest jedynie dostęp do wybranych serwisów głównie filmowych. Brak również widgetów.
brak wyłącznika sieciowego? a to z prawej to co jest?
Rozszerzę swoją wypowiedź, bo miałem czas dzisiaj pobawić się funkcjami internetowymi w tym Sony i niestety muszę stwierdzić, że Polska znowu została potraktowana jak biedna Afryka. Praktycznie cały content z Yahoo dostępny jest tylko Ameryce Płn. i nie są to wg mnie sprawy praw autorskich, bo w Samsungach można z tego korzystać. To samo tyczy się wielu innych serwisów. Jednocześnie nie dodane zostały żadne polskie serwisy, a tak chyba postąpiono np w przypadku Niemiec. W tej sprawie duży minus dla Sony. Dodatkowe minusy to: brak wyłącznika sieciowego (dziadowskie oszczędności?) i nieergonomiczny pilot (zapadnięta trumna).
Natomiast cała reszta (jakość obrazu, dźwięku itp) to solidna klasa średnia.
Mam pytanie do osób posiadających wcześniejsze modele, czy Sony często wypuszcza uaktualnienia software'u i czy wnoszą one coś nowego do funkcjonalności czy tylko usuwają wykryte błędy?
Witam wszystkich na forum.
Wiem ,że ta seria ma możliwość podłączenia zewnętrznego WiFi przez USB ale czy mają te telewizory stary dobry Lan.Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji.Te pytanie kieruję do kogoś kto wie a najlepiej do osoby która już testowała (jurkas74) internetowe możliwości EX500. Jurkas74 czy łączyłeś się przez WiFi???
Witam wszystkich na forum.
Wiem ,że ta seria ma możliwość podłączenia zewnętrznego WiFi przez USB ale czy mają te telewizory stary dobry Lan.Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji.Te pytanie kieruję do kogoś kto wie a najlepiej do osoby która już testowała (jurkas74) internetowe możliwości EX500. Jurkas74 czy łączyłeś się przez WiFi???
a jednak gaśnie :>To jest to samo co na pilocie, stand-by. Przecież jak go naciśniesz nie gaśnie ci czerwona dioda, która informuje o podłączeniu do prądu.
Łączyłem się przez LAN, wszystko działa bez problemu, pobiera adres DHCP lub też można ustawić wszystko (adresy, bramy itp) samemu. DLNA działa, przynajmniej z Wild Media Server.
No tak czerwona gaśnie, bo zapala się zielona i odwrotnie. No chyba że mówimy o innym telewizorze albo innym przycisku.a jednak gaśnie :>