Jest to co napisałeś. Sprawdziłem wyłączjąc i załączając tv. Zmienia się YYYYYponiżej tego self check (na samym dole) powinna być linia postaci:
XXXXX-YYYYY-ZZZZZ
pierwszy człon XXXX to ilość przepracowanych pełnych godzin, drugi człon YYYYY to ilość włączeń. Co do znaczenia trzeciego nie ma pewności. Czy coś takiego tam widać?
A tak na marginesie TV pobrał nowy soft tym razem wersja PKG1.117EUL-0103 zmian żadnych nie zauwałyłem .... niestety
Warto tylko pomyśleć co będziemy oglądać przez DLNA, czy przy materiałach HD wifi przy dużej odległości i ilości ścian wyrobi z przesyłem danych, ale to raczej sporadyczna sytuacja. W kwestii samych serwerów jeszcze oprócz PS3 media server godny polecenia jest Wild Media Server.
Po wpisaniu kombinacji jest self/status check. A gdzie tam pisze ile godzin
ma tv przepracowany ?
Czy działają wam filmy dobrze filmy 720p w ps3 media serwer ?
Umnie coś dźwięk jest przesunięty
Zastanawialem sie na roznymi rozwiazaniami bezprzewodowymi, ale zrobilem to kablowo i nie zaluje. Kosztowalo mnie to duuuuzo mniej niz ten soniaczowy wifi i wszystko smiga (mkv 1080p z PS3 tez). Zajelo mi to oczywiscie 2 godziny, zamiast 2 minut, zeby przeciagnac 25metrow kabla przez wszystkie listwy, ale w wyniku tego mam bardziej stabilne polaczenie (oczywiscie nie wszyscy sie ze mna zgadza, ale coz dla mnie to najlepsze rozwiazanie).