Pewnie jak zawsze KSIĘGOWI zadziałali !!!To nie jest pierwszy test, potwierdzający problem z płynnością, a już drugi. Oczywiście, czekam na kolejne, ale Sony jednak zawiodło, bo jest gorzej pod tym względem, niż w 2014r. Musieli zmienić dostawcę matryc, chyba...
Gdybys był tak MIŁY i w koncu napisał gdzie to przeczytałeś że LUDZIE chcieli tego ANDROIDA !!!Jeśli to się portwierdzi w rzeczywistości u ludzi którzy kupia ten tv to jedno jest pewne że zadziałał księgowy ale za to jest android - przecież tego ludzie chcieli to mają.. są gadżety..
Co było gdy sony było najmniej gadzeciarskim tv wszyscy psioczyli że nie jest dla ludzi.. bo nie ma gadzetów.. więc teraz trzeba było wyjść na przeciw temu co ludzie oczekują od tv..
Ty ja i kilku jeszcze znam takich tutaj na forum którym zależy na obrazie ale my jestesmy w mniejszości.. wielu ludzi chce bajery w tv (rozmawiania z tv, gestykulacji z tv itp) , amplitunerach i to się dla nich liczy... to jest najważniejsze...
Wiele razy słyszałem jak np Pan od Lg nie mówił potencjalnemu klientowi o obrazie tylko o tym że Lg ma najlepszy smart i największe możliwości w tym kierunku i to było najważniejsze dla tego sprzedawcy żeby w taki a nie w inny sposób to przekazać..
Czytałem takie opinie gdzie ludzie pisali tylko dlatego źle o danym modelu że np nie czytał tv napisów z pena .. i to było największym problemem i to świadczyło że tv jest do bani...
Ale nie istotne trzeba się trzymać sie tematu ... bo zaraz się posypią...
Postaram się sprawdzić W855C oraz X8505C wkrótce, dla przekątnych 65". Mam nawet niecny plan, aby wieczorem, po zamknięciu sklepu SC poprosić obsługę sklepu o wyłączenie oświetlenia i zrobienie testu podświetlenia matryc
Postaram się sprawdzić W855C oraz X8505C wkrótce, dla przekątnych 65". Mam nawet niecny plan, aby wieczorem, po zamknięciu sklepu SC poprosić obsługę sklepu o wyłączenie oświetlenia i zrobienie testu podświetlenia matryc