A mnie wczoraj wieczorem pojawił sie dziwny problem. Przestał działać pilot i pomimo wymiany baterii nie wstał (nie działa żadna jego funkcja) ale co dziwne nie działaja tez przyciski na tylnej części obudowy. Telewizor można wyłączyć jedynie poprzez wyciągnięcie wtyczki z gniazdka. Macie pomysł co to może byc
Też to miałem i to nawet kilka razy. Szczególnie rano nie daje się uruchomić. Tylko wyłączenie z sieci pomaga. Póki co obserwuje jak się to będzie rozwijać, liczę na jakiś update, bo to może być android.
Koledzy, wczoraj 1-szy seans dla próby w 3D i wielkie WOW. Cały czas porównuje do poprzedniego SHARP i nie dość że 15 cali więcej, nie ma srebrnej ramki (co w nocy cały czas ją widziałem) i wydaje się że obraz jest na ścianie (he he) to do tego obraz jest naprawdę extra. Nie przepadam za 3D ale mam trochę filmów więc chciałem zobaczyć jak to jest. Okulary mam pożyczone od kolegi, ale ktoś coś pisał że TV paruje się z jakimiś okularami Samsunga. Jakby ktoś pamiętał i był miły to mógłby wrzucić jaki to model, z góry dziękuje i niech moc Sony będzie z Wami .
Okulary Samsung SSG-4100GB u mnie działają.