czaki napisał:tak wogole te telewizory moga dzialac tylko w proźni w temp. 0 absolutnego,
słuchaj kretynów to nic nie kupisz na forum zamiescilem zdjecia obrazu ogldam w dzien okno od strony zachodniej wiec polowad nia w sloncu i inema zadnego prblemu z jakoscia nic niejest ciemne
http://hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=7820&page=4
zibi61 napisał:Do Maciuch2 i Adamclio (a może i innych). Czy zastanawialiście się może nad SONY KDS 55"? Ja jestem własnie w rozterce czy dołożyć te 5 tys. i cieszyć się Ful HD i większym o 5" obrazem, czy może jednak wystarczy ten KDF-ik? Podzielcie się wrażeniami. Może ma ktoś N-kę i oglądał wczoraj meczyk w HD. Mam 2,5-3m do TV i boję się żeby jakichś kwadracików nie oglądać zamiast obrazu przy tak dużym ekranie z tak małej odległości.
Pozdrawiam.
maciuch2 napisał:ja czekam na jakies tv z 1080p wtedy moze i zastanowie sie nad zmiana, jak oczywiscie bedzie w dobrej cenie
adamclio napisał:Wiec na dzien dzisiejszy i niezbyt szybką standaryzację formatu full HD w programach , które oglądamy - wybrałem KDF-a.
Chyba jednak trafil mi sie jakis trefny kdfczaki napisał:ja niewiem gdzie wy w kfie widzicie granat zamiast czerni
to bylo porownanie crt z plazma a nie kdfemczaki napisał:i nie porowniucie sygnalow z kablowek 29" do 50" to jakbys rozciagnal jpg 2x i dopatrywal sie jakosci
niczego Tobie nie wmawiam , staram sie byc obiektywny , to Twoje zdjęcia kdf sprawily ze pociekla mi slinka na ten telewizorczaki napisał:ja wybior swoj uwazam za jak najbardziej sluszny i nikt mi glupoty nie mowi
nie naleze do wyznawcow Van Gogha i swojego kaloryfera postawilem na tej badziewnej i drogiej stopce i tak mi pasiczaki napisał:wiekszosc zapewne byla pod wrazeniem "wiszacych obrazkow" ale na mnie one wrazenia nie zrobily a szczegolnie kaloryfery zwane plazmami
Zapewniam Cie ze zanim zdecydowalem sie na zakup przeczytalem wszystkie posty na temat kdfa(jak pisze wyzej Twoje zdjęcia bardzo mi pomogly przy wyborze modeli do prezentacji)czaki napisał:nie czytacie forum wogole, czytacie poejdyncze wybrane z kontekstu posty ponizej foty robione z reki na szybko
http://www.forum.hdtv.com.pl/showthr...?t=7820&page=4