Sie napierniczacie o to ktore swieta sa wazniejsze praktycznie.. moze napisze czemu wole z HDD
- bo moge nagrywac na karty... a jak mi sie skoncza, bo bede na wakacjach miesiac i nie mam gdzie kupic? Wtedy moge wlaczyc ten nieszczesny twardy dysk, a tak skazany jestem tylko na karty
- majac tyle pamieci moge nagrywac jak dziki i potem wybrac z tego co chce i nie mowie tu, ze ktos bedzie mi powtrzal ujecie pierdylion razy, mowie o tym, ze bedac amatorem mam swobode i miejsce na to aby pozwolic sobie na nagrywanie czego sie da bez przemyslen i planowania... w koncu tez jestem na wakacjach, myslal bede po powrocie co z tym wszystkim zrobic
- ze niby awaryjny jest ten dysk... to go wymienie, nie interesowalem sie jeszcze co i jak, ale uposledzony technicznie nie jestem i mowie akurat tu o naprawie po gwarancji... ale, ale.. przeciez moge miec 5 lat gwarancji (tak wiem dodatkowo platnej, ale wole za taki komfort zabulic), a przez 5 lat wyjda kamery, ktore bede mogl sobie pewnie doczepic/wszczepic gdzie chce, wiec ten argument jest cienki, ze mechanika itd.. a kamera sie nie zepsuje? Otwierasz ekranik.. mechanika.. moze Ci sie urwac nawet przeciez, a tak ja mam jeszcze wizjer (choc sam go nie uzywam), moze Ci sie zwalic tez elektoronika, ktora notabene jest dziedzina o wiele mlodsza niz mechanika i raczej bardziej podatna na uszkodzenia.
Wiec naprawde nie wiem o co ta dyskusja, bo ja majac sony 500 postawilem na mozliwosci wyboru jakie mam .. no i na jakosc obrazu