niezależnie co odpisze, czy powie o systemach zabezpieczających@kiki pytanie było czy czarne pasy w filmach mogą się wypalić.
niezależnie co odpisze, czy powie o systemach zabezpieczających@kiki pytanie było czy czarne pasy w filmach mogą się wypalić.
Przecież luck76 ci już odpowiedział.Philips 818. Czy czarne pasy w filmach mogą się wypalić?
Tak, wiem. Ale kilka razy pytałem o to kiki i nadal nie odpowiedział.Przecież luck76 ci już odpowiedział.
Ale co się zjebało? Bo równie dobrze można powiedzieć że ci się wyjebał na glebę i rozjebałNo oddałem 65 i wziąłem 75 która po 20 minutach wywaliła się na cyce że tak powiem![]()
Po włączeniu ps 5 w trakcie przechodzenia w tryb gry ( tak mi się wydaje ) wyłączyl się i już się nie włączył po resetowaniu włącza się dosłownie na 30 sekund i po temacie miga czerwona diodaAle co się zjebało? Bo równie dobrze można powiedzieć że ci się wyjebał na glebę i rozjebał![]()
Już wszystkie opcje przerobione czekam na serwis mają dzwonić pn wt no cóż pechCiekawa sprawau mnie x95L chodzi przynajmniej po 12h dzień w dzień i dzieciak też konsoli używa. Odłącz wszystko co podłączyłeś pod tv, odłącz z gniazdka na kilka minut i zobacz.
nie mogą. W końcu te piksele są całkowicie wyłączone.Philips 818. Czy czarne pasy w filmach mogą się wypalić?
Może wyjaśnisz czym objawia się efekt wypalenia?nie mogą. W końcu te piksele są całkowicie wyłączone.