Widzę że niektóre osoby mają bardzo wysokie mniemanie o sobie, jakby wszystkie rozumy pozjadały ,
mi by się nawet nie chciało odpisywać i to w takim stylu , ale teraz już będę wiedział, pozdrawiam
Komedia ; )
"Kolego", ja wiem, że jak brakuje argumentów do merytorycznej dyskusji na temat, to zaczynają się wycieczki osobiste, ale daruj sobie.
Już jest wystarczająco dużo syfu i farmazonów na forach.
Wyskakujesz z jakimiś heheszkami, a potem odpisujesz, że nie odpowiadasz na wpisy "zaczepkowe".
Ty się czytasz w ogóle? Skończ i się nie pogrążaj już, a jak masz coś do dodania, to zacytuj konkretne zdanie i się odnieś merytorycznie.
Najlepiej napisz: Jakie miałeś tv, jakie masz i co miałeś okazje przetestować, a następnie jakie masz preferencje, tak aby ktoś zrozumiał Twój punkt widzenia.
Wówczas, ktoś może skorzysta.
Ja wiem, że Ciebie boli Oled i masz jakąś obsesji na punkcie stref, ale tu nie trzeba akademickiej wiedzy, żeby obiektywnie wypunktować wady/zalety każdej z technologii.
No, ale skoro chcesz się pośmiać, to się pośmiejmy, żeby nie szukać innych wpisów:
Mam 50” to rozciągam ,bo mało widać.
Czy lubię taki obraz?
Po pewnym czasie da się przyzwyczaić,
trochę powiększam ,kosztem obcięcia
obrazu po bokach.
Ręcę nogi opadają i Ty się bawisz w doradzanie

Piszesz tu i tam o jakości, wcinasz się w wątki gdzieś ktoś szuka w topowych tv - gdzie bardzo łatwo kogoś wprowadzić w błąd, wyśmiewasz bez krzty zrozumienia Oledy, a tutaj wyskakujesz z absurdalną wręcz kastracją żródła. Nie ma nic gorszego, jak wykastrować - dosłownie jakiekolwiek żródło, przyciąć je i dopasować do ekranu.
Przyzwyczaić się można do wszystkiego, ale kastrowanie to już next level.