Z tego co ktoś pisał najpierw trzeba włączyc tv a potem dekoder, może to coś ci pomoże.Powiedzcie mi czy 40W5500 ma ochronę HDCP czy nie?
Co chwile mam problemy z podłaczeniem dekodera MM przez hdmi, drugi dzień nic sobie oglądnąć nie moge :/
Z tego co ktoś pisał najpierw trzeba włączyc tv a potem dekoder, może to coś ci pomoże.Powiedzcie mi czy 40W5500 ma ochronę HDCP czy nie?
Co chwile mam problemy z podłaczeniem dekodera MM przez hdmi, drugi dzień nic sobie oglądnąć nie moge :/
Z tego co ktoś pisał najpierw trzeba włączyc tv a potem dekoder, może to coś ci pomoże.
Siema. Chciałbym się zapytać właściciela konkretnego modelu telewizora (32W5500), czy przy grze na ps3, występuje w nim aż taki straszny input lag, jak go tutaj opisują? Jestem już praktycznie przygotowany do kupna i tylko perspektywa denerwowania się o ten aspekt stoi mi na drodze.
Ma spory input-lag, ale ma też specjalny tryb obrazu GRY - jak go włączysz to TV wyłącza wszystkie polepszacze obrazu oraz tryb 100Hz dzięki czemu input lag maleje do 30ms.
Jeżeli jesteś hardkorowym graczem, grającym w multi po sieci to poszukaj innego TV (polecam W4000 z zerowym input lagiem), jeżeli grasz głównie sam to się tym w ogóle nie przejmuj.
nie wiem czy jest sens przepłacać za 100 Hz. Dzięki Cyber.
Tylko, ze W4000 jedt praktycznie nie do kupienia teraz.
mam miesięcznego 46z4500 i wogóle nie gram ani nie będe grał, jeśli cie interesuje zamiana propozycje na jgx@poczta.onet.plInput lag w 52W5500 mnie dobija. Poza tym TV jest fantastyczny. Może jakiś nie-gracz chce się wymienić za 52Z4500?
No to powoli tv zaczyna dawac satysfakcje . Co prawda 52'' 4m odległosci i obraz na tvp1 itp w ciągu dnia są powiedzmy srednie to za to wieczorem obraz ożywa . Dzisiejszy Laskowik mimo za na tvp2 to wyglądał rewelacyjnie. I tu dziekuje Ernetowi ze mnie namówił na 52'' bo suma sumarum przeważają plusy i nie wymieniłbym go na 46''. Mam tylko jedno pytanie. Staram sie go podłączyć do sieci i o ile zdjęcia widzi to ani you tube ani filmy nie chodzą. Siec widzi ale jak wchodze np w Renderer Kontrola Dostępu to mam komunikat ze brak urządzeń z przydzielonym dostepem do funkcji renderer. Potwierdz podłączenie i zaktualizuj listę urządzeń. A jak to zrobić?
Heh, a już miałem zamiar kupić 40W5500 do PS3? Naprawd ę jest taka beznadzieja z tym onlinem? Może lepiej Sony Bravia KDL-40S4000? A już byłem nastawiony na ten 40W5500
Ja tam tego input laga nie odczuwam. Włączam tryb gry, wyłączam wszelkie wspomagacze obrazu, zapuszczam Killzone 2/Borderlands/Call of duty w online i pykam.
A ja tak walcze z tym moim i zauważyłem jedną rzecz. Przez to, ze niektóre kanały maja tragiczna jakość przestałem je ogladac. I skupiam sie na tvn-ach i polsacie. .