mateuszgreloch
New member
Mam zwykłą kablówkę z UPC i powiem Ci że dużo zależy od jakości programu. Jeżeli wyłączysz motionflow, ale ustawisz dobrze inne funkcje [korekcje obrazu itp] to obraz jest nawet znośny [weź pod uwagę, że mam 40" W5500 i oglądam obraz z półtora metra] Ostatnio oglądałem TVN Turbo [zakup kontrolowany bodajże] i mogłem spokojnie obejrzeć program od początku do końca. Jeżeli chodzi o sport no to tu z leksza kaszana ,bo przy motionflow TV szaleje i można zauważyć że nie za bardzo wie jak ma poprawić obraz analogowy [pikseloza przy szybkich ruchach].
Wziąłem ten TV ze względu na to, że oglądam dużo filmów puszczając je przez laptopa. Obraz 1080p żyleta, 720p zresztą też. Powiedzmy sobie szczerze, jeśli kupujesz TV zdolny wyświetlać obraz w rozdzielczości 720p czy 1080p to pewnie masz też w planach zmianę platformy na cyfrową. Ja przynajmniej tak mam.
Wziąłem ten TV ze względu na to, że oglądam dużo filmów puszczając je przez laptopa. Obraz 1080p żyleta, 720p zresztą też. Powiedzmy sobie szczerze, jeśli kupujesz TV zdolny wyświetlać obraz w rozdzielczości 720p czy 1080p to pewnie masz też w planach zmianę platformy na cyfrową. Ja przynajmniej tak mam.