Jeździłem W 210 i 211 i jakoś mi nie smakowało, ot poprawny samochód i tyle. Saabem miałem większą przyjemność, smak i emocje.![]()
? ? ? .... CLA czy GLA to Mercedes ? ? ?![]()
.... czy jego namiastka ala "hatchback cars" dla "ludu pracującego" aby też miał satysfakcje, że ma ....... czym się chwalić ?
.... może w pierwszej kolejności to należałoby wyjaśnić![]()
Mam nadzieję że wypeprzą ich z hukiem z pracy, bo to nie służba i sąd dowali taka karę że przez parę lat będą ją dotkliwie odczuwać. Wymuszanie zeznań, w dodatku metodami rodem z SB jest karalne!
Myślą że dostali pałkę, gaz i mundur to są ponad prawem...
Ten, który wrzucałem?film już skasowany![]()
Nic nie sądzimy bo nic nie widać.
I jedni (SM) i drudzy (ci zakłócający porządek) powinni dostać po tyłku. Przydałoby się, żeby od razu zbadali sprawę zakłócania porządku przez małolatów, a nie zrobili z nich przypadkowych ofiar.Ciekawe co z tego wyniknie
20-latek pobity przez Stra
Trudno oceniać to zachowanie Policjanta, ale w stanach dodatkowo leżałby na glebie skuty kajdankami.
Tam się nikt nie patyczkuje w takich sytuacjach.
Zachowanie Policjanta nie jest agresywne, to nie była rutynowa kontrola, a raczej bezsilność, nie wiemy też co te oszołomy na ścigaczach nawyprawiali wcześniej, ale już po tym co widać wiemy że stwarzają realne zagrożenie życia innych.
Na 30s widać rowerzyste, zjeżdzającego busa (zapewne z pasażerami) i oszołoma który tnie po ciągłej, wystarczy zbieg okoliczności i o tragedie nie trudno.
Wystarczy że wyleci z drogi i wpadnie lotem komuś do auta z dzieckiem na pokładzie.
Dla mnie, przy takiej jeżdzie to potencjalni zabójcy.
Trudno oceniać to zachowanie Policjanta, ale w stanach dodatkowo leżałby na glebie skuty kajdankami.
Tam się nikt nie patyczkuje w takich sytuacjach.
Zachowanie Policjanta nie jest agresywne, to nie była rutynowa kontrola, a raczej bezsilność, nie wiemy też co te oszołomy na ścigaczach nawyprawiali wcześniej, ale już po tym co widać wiemy że stwarzają realne zagrożenie życia innych.
Na 30s widać rowerzyste, zjeżdzającego busa (zapewne z pasażerami) i oszołoma który tnie po ciągłej, wystarczy zbieg okoliczności i o tragedie nie trudno.
Wystarczy że wyleci z drogi i wpadnie lotem komuś do auta z dzieckiem na pokładzie.
Dla mnie, przy takiej jeżdzie to potencjalni zabójcy.