Witaj,1. "PioterW" - napisz czy "piszczenie" o którym pisałeś ustąpiło czy nie gdyż nie dokończyłeś wątku,czy oddałeś TV , naprawiłeś to, czy źle coś podłączyłeś ?!
przez kilka dni problem nie występował, a kiedy powrócił (w niedzielę, dziś jest wtorek), to zwielokrotniony - zamiast piszczeć sporadycznie piszczał kilka razy na godzinę.
Problem ustąpił, ale dopiero po wymianie telewizora na Philipsa
Nie chcę psioczyć za bardzo na LE600, ale ustawienie poprawnych kolorów jest niezwykle trudne - głównie z tego względu, że telewizor przejaskrawia czerwony i zielony - wyjątkowo trudno było ustawić poprawny kolor bolidu Brawn GP. Dopiero ściągnięcie programu kontrolnego z Internetu oraz wskazówki z jednej ze stron poleconych na forum (cinematic) pozwoliły mi coś tam uzyskać ... do pełnego zadowolenia było jednak zawsze jakieś ale.
Teraz go nie ma i kamień spadł mi z serca, bo w moim przypadku Sharp się po prostu nie sprawdził.
Wczoraj rano napisałem maila do Sharpa z prośbą o odpowiedź, ale albo jeszcze ją piszą, albo mnie olali
Nie wiem jak jest z LE700, ale przy tylu różnych przypadkach, które są opisywane choćby na tym forum, mam wrażenie że LE600 jest jeszcze modelem niedopracowanym