photosmart napisał:
mam prośbę do uzytkowników XL2 - czy moglibyście zobaczyć ten materiał na Waszych "maszynach" ?
http://hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=14960&highlight=romanoff
Myślę, że nie tylko mnie zainteresuje ten wątek
Ten material jest skopany. Puszczalem go na mocnej maszynie z dorbym monitorem CRT i skacze. Na LCD skacze. Wszedzei skacze i bedzie skakal bo jest zepsuty!
-----
Na poczatku powiem ze przeczytalem caly watek :O ALe tego duzo.
A teraz moze mi pomozecie. Wczoraj napalilem sie na plazme 50" Samsunga 50C91H za 4700,-
A dzis dostalem super cene na 46XL2E no i mam dylemac co wybrac. Oczywiscie sharp dorzszy ale ta super cena mnie przkonuje.
Co myslicie? Wybieram TV do sygnalu w 80% 720p (laptop oraz xbox360) 15% 1080p 5% SD (ale to malo mnie interesuje).
Zalamalo mnie to ze przez component przesle do Sharpa tylko 720p. A tylko to mam w xbox360. Do xbox360 nie da rady dokupic hdmi wiec troche lipa.
Ale z PC przez DVI dam rade pusic 1080p?? Jesli tak to czy obraz w poziomie bedzie zawieral sie w calosci ekranu? Bo z tego co pisaliscie to kilka procent ekranu bedzie puste. Dlaczego??
Na te pytanie nie doszukalem sie w watku odpowiedzi

wiec nie wiem czy uda Wam sie mi pomoc. Z gory dziekuje. Jutro kupuje tego lcd sharpa lub samsunga plazme. Wiec jesli mozecie mi szybko pomoc to bede wdzieczny.