No właśnie nie zmieniał.... ale pewnie się mylę.
No widzisz u Ciebie nie , a u mnie zmieniało białe tło i raz było na górze z ; pixelkiem; , raz na dole i też z ;pixelkiem; Wprawdzie trwało to około 5/8 minut ale na pewno zmieniało położenie.
No właśnie nie zmieniał.... ale pewnie się mylę.
Instrukcja to jakaś jedna strona więc można uznac, że jej nie ma.@Bartsol możesz napisać co dostałeś od Sharpa w zestawie , czy jest skrócona instrukcja ? czy jest instrukcja na penie?. Masz może naziemną podłączoną do niego , jezeli tak to jak z obrazem?
Powiedz mi lepiej jak je tu wkleić... Chyba że przez link?Bartsol pryknij jakieś zdjęcia matrycy z bliska żeby było widać pixele
Nie ma Pena. WIFI wbudowane. Intrukcja - dajesz na pilocie HOME (DOMEK) idzien na sam dół i ostatnia ikonka po prawej z pytajnikiem taka zielona otwiera instrukcjeDzięki , ale ciekawe dlaczego gościu w saturnie wspominał o penie w zestawie przecież wifi jest ;wbudowane; w tym modelu . Piszesz że instrukcja w tv , a jak do niej się dostać ( jestem umówiony na ; ogląd; i chciałbym trochę posprawdzać przed zakupem.
Hej,Zastanawiam się nad tym ostrym a soniakiem KDL-65X9000A.. Jak się spisuje dźwięk w UQ10? i czy posiada PiP zastanawiam się czy jest możliwe wyświetlanie jednocześnie obrazu z konsoli i dekodera sat.
Nie wiem jakie jest USB. Zerknij w link od instrukcji który dałem dzisiaj, może na końcu znajdziesz w opisie technicznym. Na obudowie nie ma też info jakie są. Są generalnie trzy. Jedno ma opis ze jest dedykowane do HDD. W kwestii zdjęć prezentujących ... Dajmy spokój musiałbym sprzątać . Wygląda super!!!Bartsol orientujesz sie moze jaka jest wersja USB 2.0 czy 3.0 ? I jakbys mogl pusc kilka fotek jak sie tv u Ciebie prezentuje
pozdrawiam.
Nie wiem jakie jest USB. Zerknij w link od instrukcji który dałem dzisiaj, może na końcu znajdziesz w opisie technicznym. Na obudowie nie ma też info jakie są. Są generalnie trzy. Jedno ma opis ze jest dedykowane do HDD. W kwestii zdjęć prezentujących ... Dajmy spokój musiałbym sprzątać . Wygląda super!!!
Barstol, a jak masz ustawiony obraz, sam się bawiłeś czy ktoś Ci kalibrował.