No 4k oczywiście
Wysłane z mojego GT-I9300
Witam uprzejmie ,
Tak to "pseudo 4K" i jakie jeszcze ?
Pozdrawiam,
accu
:kom:
No 4k oczywiście
Wysłane z mojego GT-I9300
Dlaczego pseudo???Może nie jest to typowe 4K, ale może ciągnie obraz w górę i lepiej wyglada niż Sony
Widziałem przez parę minut tego Sharpa , duzo nie mogę powiedzieć ponieważ nie mieli sygnału innego niż demo oczywiście hd pilot też gdzieś się zapodział . Oczywiście ustawiony jak i pozostałe tv w opcji ;sklep; i tu w porównaniu do Serii 857 który stał obok, kolory wypadały w moim odczuciu ;wyraźiściej ; , naturalniej , kąty dość dobre , ogólnie bardzo dobre wrażenie . Nie mogłem dokładnie porównać do innych lcd ponieważ najbliższy sony z serii 855 stał trochę pod kątem , w moim odczuciu Sharp jakością obrazu był trochę lepszy , ale to tylko moje odczucie . O dziwo to obsługa bardzo pozytywnie mówiła o tym modelu co bardzo rzadko się zdarza w markecie w którym prym wiodą Samsungi , Sony.
Przed wyjazdem upewnij się czy mają jeszcze na sklepie , u mnie w mieście rano pokazał się na stronie , a gdy byłem w sklepie to już ściągali z sali i pakowali dla klienta.
Na mnie rodzinka naciska i chyba się skuszę , bo na test nie ma co czekać. Obecna cena jest naprawdę dość dobra.
To tak jak myślałem, rewolucji nie ma.
Połowę ceny jest pewnie wart.