Jak na razie maja tylko podłaczone N-ke. bardzo bym prosił posiadaczy tego tv o informacje czy tez mają cos takiego.
Przeciez ten tv tak wygładza obraz ze nie mozna w zaden sposób ustwic ostrosci.gruby_ck napisał:Po 3 miesiącach szukania wymarzonego tv, czytania forum itp wybór padł na 42x20. Testuję go od poniedziałku i muszę powiedzieć, że jestem baaardzo zadowolony.
Mam cyfre+ połączoną scartem i nie spodziewałem się po opiniahc niektórych takiego obrazu, naprawdę ładny, już nie mogę sie doczekać aż podłącze cyfre hd badz n-ke, mam dvd denona połączone po komponencie i też rewelacja, no za tę cenę świetny telewizor, przynajmniej dla mnie, aha i dodam że narazie nie był kalibrowany w żaden sposób i używam ustawień które są dostępne w tv. Dźwięk z tv też jest przyzwoity i godny polecenia, ale to u mnie odpada ponieważ dvd i dekoder podłączony mam do ampli denona. Dzisiaj podłączałem tv do komputer poprzez analoga i grałem na rozdziałce 1360x768 i muszę powiedzieć że bajeczka sie gra i fifka i nfsy pięknie bez żadnego smużenia. Dawno nie byłem zadowolony tak z zakupu.
Tv kupiłem w sklepie electro.pl tak przy okazji, polecę sklep, bezpiecznie i szybko i przede wszystkim tanio nie martwcie się nie jestem żadnym przedstawicielem ani pracownikiem sklepu, poprostu cieszę się z udanego zakupu.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
już we wrześniu wprowadzono w Unii Europejskiej nowe oznaczenia zastępujące dotychczasowe loga HD Ready oraz Full HD 1080p_Jakub napisał:Zastanawiam sie dlaczego ten telewizor jest oznaczany jako HD ready 1080p. HD Ready bylo do tej pory kojarzone z niepelnym HD czyli 720p a tu mamy przeciez 1080p. Dlaczego zrezygnowano z opisu Full HD.
Tomek Koko napisał:Przeciez ten tv tak wygładza obraz ze nie mozna w zaden sposób ustwic ostrosci.
josep23 napisał:Witam wszystkich to mój pierwszy post na forum.
Po przeczytaniu całego forum zdecydowałem sie na Sharpa LC-46X20E
i dzisiaj zamówiłem , mają dowieść dopiero w środe , bo podobno niema na hurtowni . MOje pytanie jak wielkie jest pudło z tego telewizora bo chce go odebrać osobiście i niewiem czy wejdzie do samochodu ??
i czy trzeba go przewozić w pionie czy można na leżąco ?