Nie xxxxxx się tak stary bo C ixxxxxxxxx. Samsunga to ja mam akurat obecnie już trzeci raz w serwisie o czym pisałem na tym forum wcześniej a a obecnie oglądam mundial na 32 calowym panasie, w domu miałem już około 30stu tivików lcd różnych firm i często też bawię się lcdkami w sklepie który prowadzi mój znajomy tak więc nie jest dla mnie tajemnicą że poziom prezentowany przez obecne tiviki jest zbliżony a "kosmiczne kontrasty" i inne bzdety widzą właśnie ludzie zapatrzeni w swoje jedyne tv. Nie lubię jak ktos zgrywa xxxxxx i tak xxxxxxxx generalizuje starając się zdyskredytowac jakąś markę nie podając na dodatek ani jednego argumentu - taki ktoś to właśnie w mojej opinii xxxxxxx . Co do xxxxxxxxx - to właśnie On rzuca się wściekle (podobnie jak Ty) na każdego kto "obrazi" Go "tak wielką obelgą" jaką jest xxxxxxx Btw - głosowałem wczoraj przeciwko niemu. A teraz poluzuj beret i oglądaj w spokoju swojego "kosmicznego" i nie mającego w swojej cenie konkurenta" sharpa le700, ja jednak wolę trzezwo oceniac sprzęt av by nie wypalił mi oczu ten "kosmiczny kontrast"...a potencjalnym nabywcom radzę najpierw sprawdzić sprzęt samemu zamiast posiłkować się opiniami zachwyconych właścicieli - ten tv choć dobry, nie jest jednak żadną rewelacją w swojej klasie.
Hmm, czerni 705-tki ciezko cos zarzucic, a tym bardziej granatowosc. Co innego szczegoly - niestety, troche ich gubi w najnizszych rejestrach szarosci. Clouding - owszem, jest delikatnie widoczny w egzemplarzu, ktory mam obecnie w domu, ale w porownaniu do swietlowek jest naprawde dobrze.Być może Sony dba o to, aby w sklepach były same perfekcyjnie skalibrowane egzemplarze na wystawach, być może prawdą jest, że Sharp pokazuje pazura dopiero po kalibracji, jednak dla mnie 700/705 ma pare zbyt oczywistych niedociągnięć, aby przymknąć na nie oko. Żadną kalibracją nie sprawisz, że nagle w cudowny sposób poszerzą Ci się kąty, albo że czerń pod kątem nagle nie będzie granatowa. To samo z full LEDEM, jakie to miało byc super hiper perfekcyjnie równomierne podświetlenie... koniec zmory cloudingu... tia... jak widać nie we wszystkich egzemplarzach.
Ale, co kto lubi....
Z przodu nie, tylko pod kątem bocznymHmm, czerni 705-tki ciezko cos zarzucic, a tym bardziej granatowosc.
niestety o 705-ce mówią to samoByć może to racja, bo zastąpił go model LE705.
Może poszukaj w większych sklepach stacjonarnych? W warszawskim saturnie w arkadii są dostępne bez problemu. W mediamarkt na wyprzedaży jakieś 3 tyg temu też je widziałem.niestety o 705-ce mówią to samo
w katalogu wiosna/lato 2010 są oba 700E i 705E
chciałem obojętnie który z tych dwóch