Witam Wszystkich,
mam wielką prośbę o poradę i fachową opinię... Przymierzam się do zakupu tv i chciałbym zasięgnąć wiedzy nt dwóch modeli: LC40LU705 i LC-40LU700EV; który wybrać i jaka jest tak naprawdę pomiędzy nimi różnica?
z góry wielgachne dzięki!
no tak, a ja wciąż przed takim samym wyborem stoję - 700 czy 705, czy warto te 7 - 8 stówek więcej wydać. może jednak ktoś bardziej zorientowany się odezwie troszkę (Kiki ?też się wahałem i ... wybrałem 46LU700![]()
No przeszli na te krawędziowe ale co to oznacza dla zwykłego oglądacza TV? Co do reszty pytań to nie mam pojęcia dlatego pytam co da mi zakup serii 800?Nie patrzyłem na nowości u Sharpa, ale jeśli ten żółty ma zachowany FullLED to poczekałbym na ten telewizorek. Jeśli przeszli na krawędziowe (co ponoć miało miejsce), to jednak wolałbym nadal 700tki. Drugie pytanie to czy ten żółty, to żółty matrycy, czy od podświetlenia (różne są chwyty marketingowe).
Różnice w jakości czerni i równomierności oświetlenia, oraz niezależności oświetlanych obszarów.No przeszli na te krawędziowe ale co to oznacza dla zwykłego oglądacza TV?