Wmuxowane napisy odtwarza bez problemu, wczoraj z pendrive'a patrzyłem, trzeba je tylko wybrać z menu opcji.
WMS otwiera napisy bez najmniejszego problemu nawet przy plikach MKV (zresztą wszystkie, które oglądam są takowymi).
Masz tutaj backup wszystkich ustawień jakie ja mam w WMS, wejdź i daj na POMOC > KOPIA ZAPASOWA i tam wskaż katalog z tą kopią i wtedy daj na URUCHOM i przywróć wszystkie ustawienia takie jak ja mam (powinno się tak dać). Jak nie to tę konfigurację co Ci wczoraj dałem wczytujesz wchodząc poprzez listę urządzeń >EDYTUJ>USTAWIENIA i na dole będziesz miał ZAPISZ/OTWÓRZ itd. to tam wybierzesz sobie ten plik cfg.
Poza tym poczytaj sobie forum i instrukcje na stronie programu, no i pokombinuj samemu, ja też się na tym nie znałem, a jakoś sam sobie dałem radę.
Poza tym uwierz mi, że program może działać dłużej niż przez 2 tygodnie, jakoś u mnie działa (robiłem jakieś myki, że zainstalowałem nowszą wersję, a podmieniłem pliki na te, które pisałem). Poza tym program jakieś tam kokosy nie kosztuje, a możliwości ma sporo.