lolek126 a co jest z płynnością tego philipsa???
Witam tak jak Szybal napisal ja go ogladalem z kolegami w sklepie i troszke tam sie kumple nim bawili i ustawiali, a ja bylem z drugim kolega bardziej ogladaczem

ale powiem krotko bo trzeba poczytac caly ten watek i inne i sam poczytasz jak niektorzy odbieraja ten obraz... powtarzam niektorzy bo jak widzisz kolega szybal np jest zadowolony i on nie widzi tego co ja widzialem razem z kolegami ... i dobrze bo swiat jest piekniejszy i jemu ma sie podobac bo to u niego stoi ten tv... ale jedno jest pewne to nie ma nic wspolnego z umniejetnoscia obslugi menu jak pisze kiki , albo widzisz ze ten obraz jest nie halo albo uznajesz ze tak to ma wygladac - dla mnie jesli chodzi o plynnosc to tak powinna wygaldac jak jest w tv sonym np 850 czy 955 lub panasonicu wt50 czy dt 50 i zdania nie zmienie
lolek
ps. KIKI, kolegi corka pracuje w kinie i byla np swiadkiem jak ludzie wychodzili z hobbita ogladanego w 48 kl./s w czasei seansu ( i nie byly to pojedyncze przypadki )i kupowali bilety na zwykle 3d czy to oznacza Kiki ze zle menu operator w kinie obsluguje w projektorze - pomysl zanim cos napiszesz co nie ma sie nijak do sprawy.... nie prosciej jest napisac uczciwie ze jednym ta plynnosc odpowiada, a innym nie .... a nie caly czas swoje teorie piszesz. Kiedy ja bylem na Hobbicie wlasnei w 48 kl./s jakies 4-5 osob wyszlo z seansu, mnie przez pierwsze 15-20 min bolaly oczy i generalnie czulem sie nie swojo, a nigdy nie mialem dotychcasz problemu z 3d przy normalnej predkosci ogladania klatek.. Ale najwazniejsze film jest super jak dla mnie

Nikt przy zdrowym umysle nie napisze ze ten tv jest zly,bo nawet ja go chwale bo jest fajny ale poprostu nie odpowiada mi ta plynnosc, co nie oznacza ze jesli komus to pasuje to tv jak najbardziej godny polecenia oczywiscie jeszcze biorac pod uwage ze trzeba kupic tv z odpowiednia data produkcji zeby nie miec problemu z matryca... co tez nie jest zadna tajemnica bo przeczytac o tym mozna w necie.