Seria telewizorów firmy Philips 8007 na rok 2012 r. wielkości 40" , 46" i 55".

kubekpl

New member
Kolego Kiki a w jakiej cenie mozna kupic 46pfl7007 jak na razie w zadnym sklepie nie moge go znalesc, nawet w euroagd go nie maja.

Czekamy na pierwsze fotki i test

Since

New member
mnie oczy bolą już od tych klipów na YT..

w życiu nie mógłbym ogladac nic z tym systemem wieczorami.
co chwila , co akcja zmiana koloru światła, mruganie jak active brille hehe . bleeeeeeeeeee
żeby to jeszcze pulsowało razem z dzwiekiem :p

mozna to jakos wylaczyc calkowicie ?

Ostatnia edycja:

szybal

Banned
Pulsowalo z dźwiękiem? to nie lata 80 i popularne w tamtych czasach efekty świetlne do magnetofonu,jak wyłączę ambilajta wtedy widzę jak obraz robi się smutny i mały.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A propo ambilight to mozna jeszcze wlaczyc jakas lampke zboku ktora troszke wypelni switatlem pokoj a i tak ambilight zrobi swoje i bedzie efekt a nie bedzie takiego migotania, druga sprawa mysle ze to bardziej tak migocze na filmie niz w rzeczywistosci.
Lolek

szybal

Banned
8007 rewelacja wykonanie obraz szybki smart tv pilot,no i niesamowity ambilajt w porównaniu z 9706 Żadnych cieni od obudowy nadal testuje resztę ale naprawdę rewelka.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Możesz być spokojny o kupujących.
Philips wyprodukował znakomite telewizory z wieloma nowymi rozwiązaniami. I czerń - rewelacyjna !!!

andrju75

New member
Pierwsze opinie modelu PFL8007 podgrzewają atmosferę.Ciekawe jak radzi sobie z SD (płynność i skalowanie).Czy może być ten tv alternatywą dla plazmy Panasonic'a 50VT50(czy tylko model PFL-9707 poradzi sobie w jakości z tą topową serią Panasonica?)?Ps.Nie mogę się doczekać pierwszych testów!KiKi liczę (liczymy) na ciebie!Pozdrawiam.

kazik74

New member
No to może w końcu znajdę telewizor dla siebie, choć z pewnością trzeba będzie jeszcze jakiś czas odczekać aż ceny nieco spadną. Z niecierpliwością czekam Kiki na Twoje testy 7007 i 8007.

Musio1968

Member
Bez reklam
Mam nadzieję że szybko pojawią się testy 8007 ! Kiki pisał o promocjach na nowe modele we wrześniu - trudna zagadka o jaką promocję chodzi. Może fachowcy z Philipsa czytają fora i dojrzali do zmiany cen na bardziej akceptowalne na klientów ? To byłby CUD... :?

Do góry