miniu270582
New member
Sprawdzone na YT Lucky Luke, Asterix. Takie same przeskoki jak u kolegów.
55EC780 v218
55EC780 v218
Panowie i jak na tą chwilę się sprawuje ten tv? bo widzę, ze są jakieś problemy i teraz pytanie do was czy warto go kupić na ten moment? chciałbym usłyszeć opinie użytkowników a nie Kikiego bo od niego już wiem, że on go poleca ale wy zgłaszanie problemy i do tego bardzo słaby kontakt z producentem daje do myślenia czy warto się pchać w ten tv... "TCL EC78 w wersji 55 lub 65". Drugi raz byście go kupili wiedząc , że będą błędy w oprogramowaniu i takie wyjdą "kwiatki"?
Panowie i jak na tą chwilę się sprawuje ten tv? bo widzę, ze są jakieś problemy i teraz pytanie do was czy warto go kupić na ten moment? chciałbym usłyszeć opinie użytkowników a nie Kikiego bo od niego już wiem, że on go poleca ale wy zgłaszanie problemy i do tego bardzo słaby kontakt z producentem daje do myślenia czy warto się pchać w ten tv... "TCL EC78 w wersji 55 lub 65". Drugi raz byście go kupili wiedząc , że będą błędy w oprogramowaniu i takie wyjdą "kwiatki"?
Wlasnie odpisali mi na facebooku po killu dosadniejszych zdaniach ze nie sa w stanie powiedziec kiedy pojawi sie nowy soft. Na migotania i przyciecia obrazu zalecili wylaczyc funkcje micro diming... Dla problemu z dolby atmos zalecili wybrac funkcje "WLACZ" w ustawieniach hdmi... Co to ma do niedzialajacego dolby atmos na Netflixie to nie wiem...
Pewnie znowu kilka miesiecy czekania Ciekawe czy update jest dostepny przez OTA. Niestety nie mam w chwili obecnej dostepu do tv
niestety plik v252 wydaje sie byc uwalony... Ma tylko 293mb i nie mozna go rozpakowac. Czy ktos moze potwierdzic ? Czy update jest dostepny przez ota z poziomu tv ?
Ps. Przed chwila dzwonilem do tcl i potwierdzili ze plik jest uszkodzony... Rece opadaja.