Kilmar napisał:Nie wypowiadam sie jednoznacznie ale jestem z Łodzi i o Plazma Center słyszałem więcej złego niz dobrego. Ogólnie nie polecam (w przypadku tego TV) importu. Mój TV idzie właśnie do wymiany a szczerze nie wyobrażam sobie reklamowania czegoś poza granicami Polski.
Jeśli róznica w cenie byłaby znaczna to ok, ale 500 pln przy cenie 8k to chyba nie ma sensu.
Golibroda napisał:pewnie wszystkie ich gwarancje to gwarancje producenta realizowane poza granicami kraju a w takim przypadku z reklamacjami mogą byc duże problemy bo "koledzy" z Plazma Center wszystko wiedza najlepiej i bedzie ich trudno przekonać do innego zdania niz Ich własne.
Także zalecam ostrożność i wzmożoną czujność.
Kilmar napisał:powiedzieli, ze maja ale najlepiej jakbym pojechal obejrzec sobie do MediaMarkt lub RTV AGD )
pozdrwiam i przepraszam za "wtrynt" nie na temat
marek1984 napisał:Wiec zastanowcie sie dobrze, po co tyle halo z tym buczeniem...
A swoja droga to ja tez jestem perfekcjonista i nie lubie jak cos nie dziala tak jak powinno.
jarek2410 napisał:No nareszcie. Już jest. Właśnie do mnie dotarł. 46XD1E.
jarek2410 napisał:Teraz kolej na wrażenia dotyczące obrazu. Ale to temat na na napisanie książki. Jaka to książka? Po prostu bajka
Pozdrawiam
kiki napisał:za kilka dni ma być nowa absolutnie rewelacyjnie cena na ten model.
hernu napisał:A więc te kilka dni jeszcze poczekam
Ponawiam pytanie: jaką rozdzielczość można uzyskać z PC po DVI-HDMI ???
Mam nadzieję że natywną.
Też miałem ten problem bo przedewszystkim ten TV ma mi służyc jako monitor - wiec 'obszperałem' forum i znalazłem:
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=9113&highlight=d-sub+full+hd
wiec chyba każda karta mająca na pokładzie obsługę HDTV wyświetli 1920x1080 (ja mam radka 1900 który obsługuje 1080p)
Swoją drogą dzieki BoDex :blagam: good job !
Czy ktos z forumowiczów może empirycznie potwierdzic powyższe newsy ??? a może ktoś już pogrywa z radka 1900xtx ???
MyKey napisał:hernu napisał:A więc te kilka dni jeszcze poczekam
Ponawiam pytanie: jaką rozdzielczość można uzyskać z PC po DVI-HDMI ???
Mam nadzieję że natywną.
Też miałem ten problem bo przedewszystkim ten TV ma mi służyc jako monitor - wiec 'obszperałem' forum i znalazłem:
http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=9113&highlight=d-sub+full+hd
wiec chyba każda karta mająca na pokładzie obsługę HDTV wyświetli 1920x1080 (ja mam radka 1900 który obsługuje 1080p)
Swoją drogą dzieki BoDex :blagam: good job !
Czy ktos z forumowiczów może empirycznie potwierdzic powyższe newsy ??? a może ktoś już pogrywa z radka 1900xtx ???
Ja potwierdzam ze mozna uzyskac 1080p.
Tomex1 napisał:Natychmiastowe zgłoszenie do SHARP Serwis. Grzecznie przyjęli zgłoszenie i kazali czekać. No i doczekałem się, w ostatni czwartek odwiedził mnie w domu, przemiły Pan z serwisu SHARPa. Zdjął TV ze ściany, odkręcił tylną część obudowy, coś tam posprawdzał, coś podokręcał... i buczenie ustało. Teraz nie ma mowy o jakimkolwiek buczeniu. Niech nikt sobie nie daje wmówić, że buczenia nie ma jak jest! Trzeba to poprostu zgłaszać do serwisu i mają obowiązek to naprawić, tym bardziej że już mają na to "lekarstwo".