Zaraz moment.... ......jak to nie czekać na ten model??? Klapa??? Przecież powyższe porównanie jest w 100% na korzyść pv70 ( mniej o 500stron telegazety, i 1 euro - dla mnie nieistotne)!!! Dodatkowo nie jest to absolutnie jakiś wiarygodny test, tylko trochę złośliwy
opis funkcji. Dla mnie pv70 jest strzałem w przysłowiową 10tkę i różnica do PV60 wcale nie jest taka znikoma -
obsługa 1080p !!!!, V-Real II, 3D color management (który troszkę tendencyjnie zremisował w opisie slimak'a). No i kompletnie nie rozumiem konkluzji, że "okres wypasionych telewizorów HD redy już mija" - a czy PV70 nie jest wypasiony?? To co ma - to mało?? Za taką cenę?????!!!!!??????? . Nie wspomne o wyglądzie tych plasm - dla mnie PV 60 jest nie do przyjęcia, PV 70 wygląda całkiem, całkiem. Jedyne co mnie martwi to jak będzie z nowa generacją paneli. Trzymam kciuki żeby nie było jak u Pionieera, gdzie nowa generacja ( np. 427xa) świeci słabiej niż poprzednik... Mam nadzieję, że Panasonic nie powtórzy tej historii dlatego z niecierpliwością czekam na pierwsze WIARYGODNE testy.
Pozdrawienia dla wszystkich czytających
Groszek
p.s
Wypuszczenie tego modelu spowodowało, że wycofałem zamówienie na Hitachi 42 9700 - mam jakieś takie wewnętrzne przekonanie, że dobrze zrobiłem....
p.p.s
pozdrowienia dla slimaka - naprawde z przyjemnoscią przeczytałem Twoją analizę, zobaczymy jak wyjdzie "w praniu"...