Witam,
Od dwóch dni jestem posiadaczem 42PV70 (wcześniej miałem 32LX600).
Nie będę pisał na temat plusów tej plazmy, ale raczej skupie się na istotnych minusach:
- BRAK WEJŚĆ AV FRONT !!!!! - to już lekka przesada - podłączającu urządzenia typu aparat, kamera, PS2, trzeba będzie się trochę pogimnastykować podłączając je z tyłu.
-
po podłączeniu "n" przez HDMI sygnał nie jest akceptowany przez TV !!!!
Od razu sprawdzałem na modelu w sklepie i jest to samo. 42PV60 - wszystko jest ok. Dzwoniłem do serwisa Panasonica i powiedzielim mi, że dzieje się tak nie tylko z moim TV, ale z wieloma innymi modelami. W tej chwili czekam na rozwiązanie tego problemu ze strony "n-ki".
Podsumowując, brak wejść AV front do się przetrawić, natomiast drugi problem, jeżeli nie zostanie rozwiązany, spowoduje że będę musiał się rozstać z tym telewizorem (ogladając prezentowane wcześniej zdjęcia, zastanowię się nad Pionkiem). Ogólnie z obrazu jestem zadowolony, nie zauważyłem żadnych węży i tęcz, obraz na kablówce - wiadomo jak wygląda

, sygnał z n i DVD (component - progresive)- ok. Istotnych różnic pomiędzy poprzednikiem (42PV60) w jakości obrazu nie zauważyłem, natomiast wygląd - DUŻY PLUS dla PV70-tki.
pozdrawiam
IAH