Grigorij napisał:są podpięte PV45- normalnie wymiękają!
Pod jakim względem wymiękają. Prosiłbym o bliższe szczegóły
Pzdr. (C)G
Grigorij napisał:są podpięte PV45- normalnie wymiękają!
Grigorij napisał:może się okazać, że to PV70 wymięka przy PV45...
(Cy)Gorg napisał:czago: W pełni się z Toba zgadzam, często mam wrażenie że mam do czynienia z "owczym pędem". Na testy mozna jednak poczekac, przypuszczam ze beda rzetelne.
(C)G
zb52 napisał:Jeszcze trochę fotek jak px70 wyświetla materiał 1080i
http://www.minhembio.com/produktbilder/160374
jtd napisał:Niestety czas powiedziec ze najnowszy Panasonic to totalna kicha z klapą, nikt, absolutnie nikt go nie kupi, te sklepy co go zakupily w wiekszej ilosci beda chyba musialy sprzedac na zlom![]()
Rzeczowy, zrównoważony głos i co najważniejsze- w 100% prawdziwy. Ilu jest takich pasjonatów jak my? Latamy z lupą i miernikami i wymyślamy różne węże, paski i inne duperszwance a większość klientów po prostu pójdzie do Media Markt, utarguje 100 zł i kupi sobie tą plazmę bo jest ładna, ma markę a gdyby jeszcze miała "błyszczące" a nie malowane logo to już by byli zupełnie happy.AnoniM napisał:...Z pewnoscia bedzie sie sprzedawac i nie widze sensu pisac tekstow w stylu "totalna klapa", albo "kto to kupi". Na wejsciu ma cene nizsza niz 60, bedzie pewnie spadac, wyglad odswiezony, na pierwszy rzut oka roznic nie widac, wiec tymbardziej nie zauwaza ja klienci...