Witam szacowne grono. I ja także wybrałem 42PV60EH, ja który do niedawna zarzekał się że nie będzie wstecznikiem kupując plazmę tylko wybierze LCD i zrobi to spokojnie w cenie 5000 za 42 cale... ale cóż życie a raczej obraz bardzo weryfikują poglądy... jak bym nie patrzył i się przymierzał to wspomniana plazma wydaje się być najlepszym wyborem.
Jedyny sygnał jaki będę odbierał za kilka dni w nowym domu to telewizja N a 70 % oglądanych pozycji to polskie programy i Discovery HD i choć sprzedawcy w kilku sklepach przekonują mnie że w tym przypadku tylko LCD to pozostała część zarzeka się tylko plazma. Pozdrawiam przy tym pewnego Pana z bielskiego sklepu Avans który cierpliwie znosił moje 1,5 godzinne wahanie kładąc kolejno wszystkie sklepowe 42" LCD obok 42PV60 i wpajając mi że właśnie ta plazma to najlepszy wybór. Wy utwierdziliście mnie w przekonaniu że miał rację

:blagam:
No ale dość tego wstępu i konkretne pytanie:
Jak zawiesić go na ścianie a raczej jakiego uchwytu użyć, mówiąc szczerze 600 zł za oryginalny wieszak Panasonica to trochę dużo, na allegro straszą że uniwersalne to szajs i telewizor może szybko stracić kontakt ze ścianą i koniecznie trzeba kupić dedykowane droższe dwukrotnie. Oczywiście oszczędzanie 300 zł w przypadku ryzyka utraty 5K jest śmieszne to proszę odpowiedzcie co zrobić żeby było jak w Erze