ar2 napisał:Magiczna funkcja SZUKAJ ma wiele zalet, w śród nich jest szukanie
następnym razem proszę zacząć od niej.
Pozdrawiam
Link: http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=4888&highlight=WEGAtv
(Cy)Gorg napisał:Dru: Widzę że stoisz przed podobnym dylematem jak ja jeszcze parę tygodni temu. Do purpurowych węży ich nie ma, przynajmniej na próbce Emily (czy przejdą, ciężko powiedzieć, Panasonic myśle, że wiedział co wyrzucić by ich nie było, stąd imho poszło pod nóż V-real (w tym odcienie szarości) i Sub-pixel). Z glinianymi twarzami anegdota, tak długo się wpatrywałem, że w pewnym momecie zobaczyłem ją w swoim obliczu lustrzanym. Zwisy zostały poprawione z nowym softem już w modelach PV60 a PV45 niczego takiego nie uświadczyłem. Nie przekonuje na siłę, z zakupu jestem zadowolony, a od kiedy już oglądam a nie przypatruje się, że coś jest lub czegoś nie ma, to nawet komfortowo. Dlaczego, znajdziesz to w poprzednich moich wypowiedziach. Nie ręczę i nie dam jednak głowy, że sam będziesz zadowolony, w sumie jest to indywidulana sprawa, odbioru, odczuć i jak myśle też nastawienia i oczekiwań. Życzę owocnego zakupu w pełni usatysfakcjonowanego w użytkowaniu.
(Cy)Gorg napisał:dawide: Aż mnie boli serce, kiedy patrzę na zdjęcie, które umieściłeś, podoba się i to mocno.
Hmm, ja już swoje czekanie zakończyłem, czy za szybko, myśle że nie. Postęp techniczny i producenci będą coraz to nowsze technologie serwować. Cóż, gdzieś ten popyt muszą kreować nawet wśród użytkowników tylko o rok starszej technologii. Z ceną jak to bywa za niemieckiej granicy a na nasze warunki polskie różnie bywa. Za zwyczaj, coś co kosztuje tam 5200zl u nas potrafi kosztować już 6400zł, piszę o elektronice użytkowej. W tej cenie nie wiem czy koniecznie bralbym Panasonica, może oczy zwróciłbym w kierunku Hitachi. Tyle rozważań. Czekać na pewno warto, byle nie za długo, kiedy topnieje kasa (codzień inne konieczne wydatki), inne model są zastępowane drugimi a życie nie tylko składa się z czekania na nowy model TV i jego ogladaniu. Pzdr. (Cy)Gorg
Dru napisał:w którym miejscu ten TV ma głośniki? Bo wczoraj oglądałem go w sklepie i po prostu nie wiedziałem skąd wydobywa się dźwięk![]()