U mnie na LM TVP.pl VOD podobnie jak IPLA, "czeka" na naciśnięcie "niebieskiego" przycisku w pilocie. Działa całkiem dobrze, acz sterowanie do lekkiej korekty.
Z nieznanych mi powodów obie (póki co) aplikacje, czyli IPLA i TVP.PL VOD zatrzymują się po starcie na planszy tła.
Wtedy naciskam "niebieski" przycisk, ten z czterema kropkami, który jest pod klkawiszem "Exit". Zazwyczaj służy on do sterowania telegazetą czy HBB TV.
Restarty ustawień i reinstalacje aplikacji nie pomagały, więc nawykłem. Natomiast nie wiem czy jestem odosobnionym przypadkiem, czy to taki standard.
U mnie za to ipla nie jest w stanie odtworzać filmów, działają tylko seriale, nawet nie odtwarza się ich materiał testowy. Pojawia się błąd pobierania pliku licencji (o ile dobrze pamiętam) lub "nieznany błąd"
Wysyłane z mojego ME302KL za pomocą Tapatalk 2
Zjedz Snickersa.............Witam
mam propozycję, może ktoś napisze petycję, prośbę do firmy LG aby napisali takie Firmware, w którym można by zawrzeć nasze pomysły jak takie oprogramowanie miałoby wyglądać, np. edycja zapisywanie kanałów, nagrywanie programów na pendrive np. 4 GB itp. wiem , ze to marzenia ale może się uda im coś zasugerować bo co Firmware to gorsze, najlepiej żeby udostępnili kod źródłowy takiego firmware i na pewno ktoś zdolny by się znalazł i zrobił to lepiej za nich.
Zjedz Snickersa.............
No widzisz, a gwiazdorzysz na całego. Znałem już takich ludzi typu " weźmy się i zróbcie".Przykro mi, nie wiedziałem, że na tym forum piszą też dzieci ...