Witam
Po ostatnim resecie LM620S do ustawień fabrycznych (wymuszonym przez wejście w "input") pojawił się dziwny problem. Kiedy po raz pierwszy wyszukałem programy sat i wszedłem w ich edycję, bez żadnego problemu poustawiałem sobie kolejność dwudziestu pierwszych kanałów. Na więcej w tym dniu nie miałem czasu. Wczoraj chciałem ustawić resztę i tu problem - po wybraniu kanału do zmiany jego numeru, przyciski żółty i niebieski zrobiły się nieaktywne. Próbowałem kilka razy i zawsze to samo. Mogłem edytować tylko te 20, które ustawiłem wcześniej. Dzisiaj przywróciłem więc ustawienia fabryczne, na nowo wyszukałem kanały i sytuacja wygląda tak, że teraz nie mogę przesunąć żadnego kanału. Problem nie dotyczy TV naziemnej, bo tam edycja działa bez problemu. Dodam, że korzystam z modułu CI Polsatu.
....
Proszę o pomoc.
Odgrzewam kotleta, telewizor zmusił mnie do resetu.
Czy udało się komuś coś z tym problemem zrobić - poza wyszukiwaniem, bez wyboru operatora.
Posortować ponad setkę programów z blisko 2000, przestawiając sztuka po sztuce??
To jest kpina z użytkownika.
BTW kiedyś działało (może nie było to wygodne, ale zawsze)
Edit:
No już sprawa się wyjaśniła, to nasze wspaniałe LG zablokowało możliwość edycji predefiniowanych list i nawet aplikacja na PC ich nie chce edytować.
No ale na PC i tak dużo łatwiej zrobić z tym porządek.
Azja201 miał pewnie takiego pecha, że po edycji pierwszych kanałów, jak zrobił sobie przerwę, to tv się zaktualizował