Panowie moi mili napiszcie mi czy macie VOD onet ? Nie wchodzilem w niego ze 2 miesiace, wchodze teraz a tu nie ma na razie.Co jest grane?
I na to czekałem. Wylazło z ciebie to co widać w większości twoich postów - kończą się tak samo albo podobnie - zwadą z innym użytkownikiem. Wystarczyło przyznać się do pomyłki lub błędu i po sprawie (zrobiłeś to kiedyś ? Raczej nie.), ale nie chora ambicja nie pozwala ci na to. Tkwij sam w sobie i w swojej wielkiej dumie. Szkoda czasu i klawiatury na dalszą korespondencję z tobą. Zmień forum może sobie pomożesz tak jak "pomagasz" innym.
Sporo bełkotu i bezsensownego klepania w klawiaturę. Trzymasz standard
Zmień lekarza, ten cie oszukuję albo też jest chory.
W twoim wypadku żadna zmiana lekarza nie ma sensu ponieważ już ci nie pomoże
Ok, twoje na wierzchu. WYGRAŁEŚ !!!!!! Niech wszyscy zobaczą jaki jesteś wielki i pomocny.
Forumowicze zapamiętajcie tego człowieka !!! :fool:
Najpierw się czepiasz (bo to nie ja zacząłem) a teraz kiedy nie dajesz sobie rady w dyskusji próbujesz napuszczać innych? Kiepskie to.
Potrenuj erystykę to może nauczysz się klecić coś na poziomie średniej klasy australopiteka.
Tak. Wiem, że nie wiesz co to erystyka i australopitek. Odsyłam więc do wikipedi
Po pierwsze to nie czepiam się tylko delikatnie zwracam uwagę lub wyprowadzam z błędu (zainteresowanych odsyłam wstecz, niech ocenią). Po drugie to drę sobie łacha z ciebie a ty jeszcze się nie zorientowałeś ( nie wiem dlaczego ?). Po trzecie to podeślij mi linki w Wikipedii to tych dwóch słów, coś nie mogę ich odszukać, tobie poszło to znacznie lepiej i szybciej. Po czwarte jeśli chodzi o erystykę to wystarczyło na samym początku napisać "Tak kolego masz rację to jest modulator odpowiedzialny a nie tuner TV, sorry za niedopatrzenie" (bo o niewiedzy nie ma mowy) i po sprawie. Ale nie, ty jesteś bezkrytyczny i nikt, podkreślam NIKT nie będzie zwracał ci uwagi ani cię poprawiał, twój honor ci nie pozwoli. Po piąte nikogo nie napuszczam na ciebie, już dawno zorientowali się z kim mają do czynienia.
Grafoman, moralista i wróżka w jednym. Człowiek renesansu
Nikogo nie napuszczasz? Może zacznij czytać co sam piszesz bo mam wrażenie,***że albo nie czytasz tego co piszesz albo tego nie rozumiesz.
Skąd ty wiesz czy inni "dawno zorientowali się z kim mają do czynienia"? Jesteś wróżką?
Tłuczesz bezsensownie w klawiaturę i zaśmiecasz wątek a podobno miałeś już nie pisać?
Ale nie! Ty musisz ilością bezsensownego tekstu jakoś ukryć swoją bezradność.
Masz rację, już nie piszę! Ktoś musi być mądrzejszy!