Jak miałeś ją kiedyś zainstalowaną to powinna być w twoich nabytych aplikacjach na twoim koncie
Witam.
Zaktualizowałem fw w 42lm620s do najnowszego, bo wyskoczyło dosłownie dwa dni temu problem polega na tym, że zniknął mi VOD Onet z aplikacji i nie ma jej nigdzie do pobrania/uruchomienia. ...
Nie zgodzę się z tą tezą , ja po każdym powrocie do ustawień fabrycznych( co jest zalecane po każdym nowym firmoware) zawsze na nowo muszę w sklepie pobrać na nowo interesujące mnie aplikacje.
Ale jeśli już jestem przy głosie to spytam czy wy też tak macie, po każdym nowym oprogramowaniu i przywróceniu do ustawień fabrycznych i ustawieniu obrazu z tymi samymi parametrami co poprzednio, obraz mam inny, na nowo muszę dopasowywać sobie jakość obrazu do poprzedniego ale już z nowymi parametrami. LG47LM670S.
No nie wiem, ale ja mam na mim koncie wszystkie aplikacje które instalowałem w przeszłości nawet jak zresetuje tv do ustawień fabrycznych
To tak trochę komicznie odpowiem - kolega ma uszkodzony TV, bo nie powinien niczego pamiętać , po zresetowaniu TV ma być w stanie sklepowym.
Owszem nie pamięta po zresetowaniu, chyba się nie rozumiemy, chodzi o to że mam założone konto, po wciśnięciu MY APPS i PRAWY GÓRNY RÓG TAM GDZIE JEST EDYCJA ITD. W PIERWSZYM RZĘDZIE JEST TAKI JAKBY LUDZIK TO JEST WŁASNE KONTO, teraz napisałem zrozumiale?, po każdym resecie muszę się logować aby moje wcześniejsze aplikacje mógł zainstalować ponownie, one nie są zapisane w telewizorze one są w sieci, chyba jasne nie?
Owszem nie pamięta po zresetowaniu, chyba się nie rozumiemy, chodzi o to że mam założone konto, po wciśnięciu MY APPS i PRAWY GÓRNY RÓG TAM GDZIE JEST EDYCJA ITD. W PIERWSZYM RZĘDZIE JEST TAKI JAKBY LUDZIK TO JEST WŁASNE KONTO, teraz napisałem zrozumiale?
Mam konto od początku kiedy kupiłem tv i przez to nie tracę żadnych aplikacji mam możliwość instalowania z własnego kontaNie dość że zrozumiale to coś dobrego podpowiedziałeś DZIĘKI.
Sprawdź - LG Smart World - WSZYSTKO - Łącznie lub LG Smart World - Rozrywka- Łącznie
tam znajdziesz VoD Onet
Jeśli nie ma to Zainicjuj ponownie opcje Premium.
-----------------------
47LM640S - 04.62.10
Czy mi sie wydaje czy nie ma na stronie do sciagniecia ani jednego firmware dla 42lm620s ??
http:// www. lg. com/pl/wsparcie-produktowe/lg-42LM620S
wchodze i widze tylko kropeczki tam gdzie poprzednio mozna bylo cos sciagnac hmm
jest gdzies miejsce gdzie moge znalezc wszystkie dostepne softy na ten TV?