Wiesz, poprawki błędów to też są w zasadzie "zmiany" - co w przypadku poprawy (zmiany) algorytmu trumotion? Albo eliminacja błędu 24p. To przecież czasami konieczna ingerencja w obraz
a co to za błąd 24p?
Wiesz, poprawki błędów to też są w zasadzie "zmiany" - co w przypadku poprawy (zmiany) algorytmu trumotion? Albo eliminacja błędu 24p. To przecież czasami konieczna ingerencja w obraz
A mi wciąż pokazuje 04.01.36. Chyba, że ostatnie cyferki Ci się przestawiłyNowa wersja którą pokazał telewizorek
ver.04.01.63
[What's new?]
1. Add to Dixons
2. Add HbbTV
No właśnie o tym mówię: pokazuje mi 04.01.36sprawdź z poziomu telewizora
No właśnie o tym mówię: pokazuje mi 04.01.36
Pozdrawiam
Wszystko jasneMój TV to 47LM660s. Może po prostu soft nie dotyczy Twojego modelu?
A ja trzy in minus (w porównaniu z poprzednią moją wersją 03.03.51) :Zaktualizowałem do .63 ale nie widzę nic nowego
Kolego nie sądzisz, że wpiąłeś się w niewłaściwy temat!?Zadaj w innym (właściwym)wątkuk:Witam
Koledzy i Koleżanki poradźcie czy to normalne że na odbiorniku LM 760 brak możliwości odbioru transmisji w 3D nadawanym przez tv N-kę??Zna ktoś może sposób jak to oglądnąć bo już szlag mnie trafia obraz nadawany w SbS.wielkie dzięki za poratowanie i chociażby info że się nie da