LG 42LA91S ...po ostatniej aktualizacji do 04.22.11 przy oglądaniu filmów na internecie i oglądaniu Youtube ukazuje się komunikat <<Niewystarczająca Ilość Pamięci>> albo film się zacina i nie buforuje . czyli mało pamięci . Niewiem czy ktoś to zauważył usunięcie Historii i Cookies nic nie dało . ale zauważyłem na moim Tv w Pamięć aparatu (foto) tam gdzie miejsce na system to mam full .. i tak myślę że przy aktualizacjach te stare wersje softu powinny być automatycznie usunięte i nowe się powinny nagrać , a widocznie przy któryś aktualizacjach ( a ostatnio ich było dużo ) stare wersje się nie usunęli i dlatego mam pamięć aparatu pełną ( to na czerwono) i filmy buforowane nie mają miejsca .Ma ktoś ten sam problem i pamięć też mu pokazuję Full ??
I Tyle mi LG odpowiedziało i dalej nie wiem dlaczego przedtem działało a teraz nie działa :bober:
Szanowny Panie, dziękujemy za kontakt z naszym działem. Informujemy, że pamięć używana do instalacji aplikacji nie ma nic wspólnego z pamięcią operacyjną urządzenia. Przedstawimy to na przykładzie komputera w którym ma Pan pamięć na dysku HDD i pamieć RAM. Jeżeli korzysta Pan z aplikacji, która wymaga dużo RAMU i się zawiesza to nie ma żadnego wpływu ilema Pan wolnego miejsca na dysku HDD. Analogiczna sytuacja jest w TV. W razie dodatkowych pytań prosimy o ponowny kontakt. Z poważaniem, Stanisław Grabowski LG Electronics Polska.