Tak, ale PS3 Server mialem wczesniej, też nie ogarniał napisów...
To nie wiem MKV działa bez problemu a którą wersje miałeś?
Tak, ale PS3 Server mialem wczesniej, też nie ogarniał napisów...
Cześć wszystkim. Rozważam zakup es6800 i chciałam Was o coś zapytać, tylko się nie śmiejcie
Chodzi mi o to, czy wystarczy antena na dachu, podłączona do wejścia satelitanego, żeby odbierać niekodowane kanały? Bez żadnych dodatkowych kart, dekoderów itp?
I czym się różni CI od CI+?
Czy ten telewizor model 46`` ES6800 jest FullHD 3D? chodzi mi o samo 3D!
Witam i mam pytanie odnośnie telewizorów Samsung z serii 6 ( es6100, es6570, es6800 7000 8000 i tp. chodzi mianowicie o taka akcje czy na tej przeglądarce która jest fabrycznie zainstalowana można odpalać telewizje internetową typu weeb.tv za pomocą WI-Fi. Jest tam pełno kanałów w HD i ciekawi mnie jak to może chodzić na takim wielkim ekranie jak np 40 cali. Próbowaliśmy kiedyś ze znajomym na 46 cali jakimś nowym Sharpie przez Wi-fi i okno się odpalało ale obrazu i dźwięku nie było. Natomiast You tube ze stronki jak odpalałeś cokolwiek to chodziło płynnie i elegancko. Nie wiem jak z innymi portalami... Jeśli by ktoś wiedział cos na ten temat to dawajcie znać. Dzięki
Czy przy module CAM w telewizorze jest możliwość nagrywania na dysk kanałów satelitarnych no. Cyfry?
Witam, nie wiem czy mój problem który Wam przedstawię napiszę w dobrym temacie, ale przyjmijmy że tak, iż problem pojawia się na tym tvOtóż tak, chciałem z ojcem podłączyć do tego telewizora sygnał bezpośrednio z talerza satelitarnego, gdyż telewizor jak wiadomo dysponuje tunerem DVB-S i odbierać bezpłatne kanały FTA. Średnica talerza to 80 cm, jest to trochę wiekowy sprzęcik, gdyż był on przeznaczony do odbioru kanałów analagowych i mieliśmy do tego talerza dekoder analogowy, który właśnie został wyniesiony do piwnicy
I problem właśnie pojawia się po podłączeniu talerza bezpośrednio pod tv, gdyż telewizor widzi z tego talerza tylko około 20 kanałów cyfrowych w tym kilka francuskich, niemieckich i ruskich kanałów... I na tych niemieckich kanałach uaktywnia się Hbb tv. Wspomnę tylko iż na dekoderze znajdowało o wiele więcej kanałów więc przyjmijmy że talerz jest odpowiednio ustawiony a konwerter sprawny. Podczas wyszukiwania na telewizorze pojawia się informacja, że wyszukuje kanały z satelity Hot Bird 13E, więc stąd sugeruje się tym że talerz jest odpowiednio ustawiony. Ale dlaczego znajduje tylko około 20 kanałów? Czy jest to wina np. konwertera, że jest nie przystosowany do odbioru telewizji cyfrowej? Ale gdyby tak to nie znajdowałoby tych 20 kanałów. Może kwestia źle ustawionej anteny? Dodam, że mieszkam na 3 piętrze i raczej nie ma żadnych przeszkód, które mogłyby zakłócać sygnał. Nastawiłem się po podłączeniu kabla satelitarnego pod tv, że będę odbierał wszystkie dostępne kanały FTA z tejże satelity. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję za odpowiedzi.