J
jery
Guest
To i ja czekam na rezultaty tego porownania z ciekawoscia szczegolnie z PV70 bo podobnie jak wiekszosc mam problem co wybrac
U mnie przy tym samym tv i również przy echostarze DSB606 na cyfrowym polsacie świeci rewelacyjnie prawie na wszystkich kanałach...może to dziwnie zabrzmi ale nawet nie tęsknię za HD. Jeśli chodzi o menu serwisowe to możesz grzebać a później przywrócić ustawienia. Uważaj tylko na kalibrację wejść, bo przypadkowo możesz je rozlegulowaćwwmm napisał:Witam, mam od kilkunastu dni Q91H, mimo słabego sygnału z CP Echostar 606 (podobno nie ma newet ten dekoder nawet pełnego RGB w EURO, jak to sprawdzić ?, temet poboczny.....) Q91H sprawuje się rewelacyjnie, pooglądałem w wolnej chwili menu serwisowe, obcji jest tam naprawdę setki, kto z Was tam dłubał, z jakimi efektami ? bo się trochę boję , ale mnie korci.....
Widziałem testy zużycia prądu przez plazmę Samsunga Q91H i Panasonica 42PV70. Wyniki zużycia niemal identyczne (różnice kilka Wat) Po prostu Samsung podaje max zużycie , a Panasonic ... średnie ...grytek napisał:Pytanie skierowane do Pań i Panów, którzy zakupili plazmę Samsunga a zwłaszcza model 42 C91H. Jakie naprawdę jest średnie zużycie energii w tym TV?Wiadomo,że Panasonic podaje średnie zużycie a jak to jest w przypadku Samsunga? ). Pozdrawiam!
skowron9 napisał:Ave wszyscy!Mam kolejne pytanie do właścicieli 42Q91H.Zauważyłem, że przy włączonej funkcji poprawa filmów, która mnie zwaliła z nóg, tworząc obraz niemalże trójwymiarowy,przy szybkim ruchu kontrastowych elementów pojawia się przeżroczysta 2 mm obwódka, coś w stylu "predator".Nie wydaje mi się, że widziałem to w pierwszych dniach użytkowania, ale może byłem za bardzo podjarany tak dobrym obrazem. Jest to normalne, a może to kwestnia ustawień serwisowych? Z góry dziekuje za odpowiedż.
kiki napisał:W każdej z prób lepszy był Samsung.
(...)
Panasonic gra bardzo ładnie póki nie stanie przy nim Samsung.